Stichting Jados

Geestelijke gezondheidszorg

Over ons

JADOS (Just A Different Operating System) is een stichting die het mogelijk maakt specialistische begeleiding te bieden aan (jong) volwassenen met autisme. JADOS gelooft dat mensen met autisme net als ieder ander een succesvolle maatschappelijke carrière kunnen hebben, mits er op de belangrijke domeinen wonen, studeren en werken, in de verschillende levensfases (o.a. adolescentiefase) de juiste dosis begeleiding is. Vanuit welbevinden ontstaat er ruimte voor ontwikkeling van vaardigheden, het vergroten van zelfredzaamheid en daarmee volledige participatie aan de samenleving. Om deze zorg te kunnen bieden is specialistische kennis nodig. JADOS heeft deze kennis en expertise en zet deze in via haar dochterorganisaties Stumass, Capito Wonen en IVA (In Voor Autisme).

Stumass biedt beschermd wonen en gespecialiseerde ambulante begeleiding aan HBO en WO studenten met ASS. www.stumass.nl

Capito Wonen biedt deze twee vormen van begeleiding aan MBO'ers. www.capitowonen.nl

IVA biedt een combinatie van woonbegeleiding, jobcoaching en werktoeleiding voor (jong)volwassenen met autisme. www.invoorautisme.nl

Centraal kantoor:
Nieuwe Plein 1B
6811 KN Arnhem

Telefoon Jados: 026-3530343
Stumass: 026-3530340
Telefoon Capito Wonen: 026-3530341
Telefoon IVA: 026-3530342

De zorgverlening van Stumass, Capito Wonen en IVA wordt landelijk geboden. De locaties en meer informatie over de verschillende ondernemingen vind je op de websites. Daarnaast kun je ons volgen op social media.

Contactgegevens

Adres
Stichting Jados
Verlengde Visserstraat 10
9718 JB Groningen

Website
http://www.jados.nl

Vacatures bij Stichting Jados

Op dit moment zijn er geen actieve vacatures. Ga naar vacatures en vind de nieuwste vacatures voor jou!