ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Verandering Vraagt LEF

Conferentie duurzame inzetbaarheid in zorg en welzijn

Donderdag 5 oktober 2017 van 12.45 - 17.00 uur
Inlooplunch vanaf 12.00 uur
Postillion Hotel in Haren


Bewustwording, handvatten, oplossingen
Met deze conferentie willen we bewustwording stimuleren en concrete handvatten en oplossingen bieden om direct aan de slag te kunnen met veranderingen.
De werkdruk in de sector Zorg en Welzijn neemt toe! We verzetten steeds meer werk met minder mensen. Hoe hou je dat op een goede manier vol, met energie en veerkracht? Wat kunnen medewerkers daar zelf aan doen? En hoe kun je gedragsveranderingen stimuleren?

We gaan in op deze vragen tijdens een uitgebreid programma met boeiende sprekers. De workshops bieden tips en tools om te komen tot (gedrags)verandering als het gaat om Leefstijl, Energie en veerkracht met een factor Fun.
Femke Wolthuis is de dagvoorzitter. Femke presenteerde tien jaar lang het RTL Ontbijtnieuws en RTLZ. Vanwege haar journalistieke ervaring heeft ze snel door waar het om draait, wat het doel is of waar de schoen wringt. Als dagvoorzitter zorgt ze samen met pianist en sidekick Eric Bergsma dat de zaal alert blijft.

Naast een praktijkvoorbeeld, worden de workshops aangeboden in samenwerking met Bewegen Werkt, Charly Green, Mind & Health en Werk&Mantelzorg.


Programma in het kort

12:00 - 12:45 Inlooplunch

12:45 - 13:00 Welkomstwoord door Ida Grasdijk, directeur-bestuurder ZorgpleinNoord en dagvoorzitter Femke Wolthuis

13:00 - 13:45 Openingslezing door Guido de Valk

13:50 - 14:30 Workshopronde 1

14:35 - 15:35 Activiteit vitaliteit & inzetbaarheid

15:40 - 16:20 Workshopronde 2
16:25 - 17:00 Afsluiting door Femke Wolthuis en pianist Eric Bergsma

17:00 Borrel

Bekijk hier het volledige programma


Doelgroep

De conferentie is voor Bestuurders, HRM, P&O en Arbo


Kosten en deelname
Begin september ontvang je het volledige programma van deze conferentie. Deelname is gratis en aanmelden kan nu al via deze link. Wees er snel bij, want er is slechts ruimte voor maximaal 150 deelnemers. Als je besluit na 22 september je opgave te annuleren dan brengen wij € 50,-- per persoon in rekening. Het is mogelijk dat jij je laat vervangen door een collega, maar dan vragen wij je dit vooraf door te geven via info@zorgpleinnoord.nl.De conferentie wordt georganiseerd door ZorgpleinNoord in samenwerking met De Friesland, Menzis, Zilveren Kruis en Colijn & Partners.


Advies en ledenvoordeel