Wil jij helpen tijdens de coronacrisis? Meld je aan!

In de coronacrisis is de druk op zorgorganisaties groot. Er zijn iedere dag nieuwe uitbraken onder het personeel en de cliënten. Het wordt steeds moeilijker om voldoende personeel te krijgen. Extra handen zijn nodig om goede zorg te blijven bieden in Noord-Nederland.

Voordat je je aanmeld wordt er een onderscheidt gemaakt tussen wel of geen zorgdiploma, student (para)medisch of verpleegkunde. Vervolgens kun je je inschrijven. Ingeschreven staan betekent niet dat je (direct) wordt opgeroepen, want dat hangt af van de specifieke behoefte van de zorg- en welzijnsorganisaties. Op basis van je postcode wordt er voortdurend gekeken naar organisaties bij jou in de buurt die extra handen kunnen gebruiken in de coronacrisis.

Alvast bedankt voor de stap die je nu neemt door je in te schrijven.

Ik meld me aan

 

Werk je in de horeca?

Dan kunnen zorgorganisaties jouw hulp gebruiken. Ook als je geen zorgachtergrond hebt. Je kunt bijvoorbeeld schoonmaakwerk doen, bezoek ontvangen of het zorgpersoneel van koffie voorzien. Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op de website van Horeca helpt de zorg Noord-Nederland.

Meer informatie over Horeca helpt de zorg Noord-Nederland

 

Vacatures Extra handen voor de zorg

Bekijk ook de speciale vacatures voor Extra handen voor de zorg in ons vacatureoverzicht.

Bekijk vacatures