Wil je helpen tijdens corona? - Extra handen voor de zorg

Door het coronavirus wordt de druk op zorgorganisaties steeds groter. Het aantal mensen met corona blijft groeien, ook onder het personeel van de zorgorganisaties. Daardoor wordt het steeds moeilijker om voldoende goede zorg te kunnen bieden. Ook in onze regio (Groningen, Friesland en Drenthe) neemt het aantal coronapatiënten toe. En daardoor zijn extra handen hard nodig.

 

Heb je een zorgachtergrond? Meld je aan voor Extra handen voor de zorg

ZorgpleinNoord ondersteunt zorgorganisaties in Noord-Nederland bij het vinden van tijdelijk extra personeel tijdens de coronacrisis. Ben jij een (voormalig) verpleegkundige, verzorgende of oud-zorgverlener, met of zonder BIG-registratie, en wil jij je graag bijspringen tijdens corona? Meld je dan snel aan bij Extra handen voor de zorg, zodat wij weten dat je inzetbaar bent in Groningen, Friesland of Drenthe. Vul je profiel zo volledig mogelijk in, zodat we een goede match kunnen maken.

Meer informatie en aanmelden

 

Heb je je al eerder aangemeld voor Extra handen voor de zorg?

Heb jij dit jaar al eerder aangemeld voor Extra handen voor de zorg en ben je nog steeds beschikbaar om te helpen? Werk je profiel binnen 5 minuten bij! Vul je profiel zoveel mogelijk in én geef je beschikbaarheid door. We kunnen je dan koppelen aan een zorgorganisatie die jouw hulp goed kan gebruiken. Hoe meer we van je weten, hoe groter de kans is dat we een goede match kunnen maken.

Werk je profiel bij

Heb je je eerder aangemeld, maar ben je niet meer beschikbaar? Laat het ons dan weten door een mail te sturen naar extrahandenvoordezorg@regioplus.nl.

 

Vacatures Extra handen voor de zorg

Bekijk ook de speciale vacatures voor Extra handen voor de zorg in ons vacatureoverzicht.

Bekijk vacatures

 

Werk je in de horeca?

Ben je werkzaam in de horeca? Dan kunnen zorgorganisaties jouw hulp ook goed gebruiken, ook als je geen zorgachtergrond hebt. Je kunt bijvoorbeeld schoonmaakwerk doen, bezoek ontvangen of het zorgpersoneel van koffie voorzien. Wil je meer weten of je aanmelden? Kijk dan op de website van Horeca helpt de zorg Noord-Nederland.

Meer informatie over Horeca helpt de zorg Noord-Nederland