ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Balans werk privé

Hoe vind ik de juiste balans tussen spanning en ontspanning?


Tijdgebrek en werkdruk kunnen ten koste gaan van creativiteit en werkplezier. De werksituatie maar ook de thuissituatie kunnen hierop van invloed zijn. Maar wanneer is de druk té hoog? Deze workshop geeft u inzicht in het verschil tussen spanning en ontspanning en geeft u tips om hier op een goede manier mee om te gaan.


U wordt zich bewust van de momenten van te veel spanning of stress en krijgt zicht op de keuzemogelijkheden die er zijn om hier tijdig wat aan te doen. U krijgt daarbij inzicht, handvatten, ervaring en inspiratie om direct een start te maken met de juiste balans tussen spanning en ontspanning, zowel thuis als op het werk. In de werkvormen is aandacht voor uw eigen keuzemogelijkheden hierin. Maar ook hoe u een goede balans tussen werk en privé bespreekbaar kunt maken.


Programma:

  • Opening
  • Twee stresstesten om te bepalen waar de stress zit
  • Ontspanningsoefeningen om de batterij op te laden
  • Hoe houden we het werk leuk? Wat zijn energie gevers en –vreters?
  • Persoonlijk energieplan: hoe blijf ik relaxed thuis en op het werk?
  • Afsluiting


Datum en tijdstip:
16 oktober 2018: 9.30-12.30 uur


Voor wie:
Alle medewerkers van bij ZorgpleinNoord aangesloten organisaties.


Door wie:
De workshop wordt verzorgd door Marike van Kalken, leefstijlcoach en adviseur Duurzame Inzetbaarheid, van Bewegen Werkt.


Locatie:
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie:
De workshop is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 25 euro per persoon excl. BTW.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.


Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich heeft aangemeld voor een workshop, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:


Tot wanneer kunt u gratis annuleren?
Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00

Deze workshop is vol. Voor aanmelding op de reservelijst, neem contact op via info@zorgpleinnoord.nl

Advies en ledenvoordeel