ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Bijeenkomst 'Aanmaken werkgever promotie pagina' op herhaling

5 juli 2017, 09:00 - 10:30

5
Jul

Maak uw eigen werkgever promotie pagina op www.zorgpleinnoord.nl

Vanwege het grote succes van de bijeenkomst in mei organiseren wij een tweede bijeenkomst over het aanmaken van een eigen werkgever promotiepagina op www.zorgpleinnoord.nl. Diegenen die op de wachtlijst staan zullen door ZorgpleinNoord benaderd worden zodat zij gelegenheid krijgen om deel te nemen.

Waarom een werkgever promotie pagina?

Het is voor werving en selectie belangrijk om je als organisatie online goed zichtbaar te maken voor je doelgroep. In tijden van schaarste op de arbeidsmarkt is dit des te relevanter. Werkzoekenden maken hun keuze voor een deel op basis van de indruk die ze krijgen van een organisatie op een website of vacaturebank.

Tijdens de bijeenkomst wordt de nieuwe functionaliteit nader uitgelegd en gedemonstreerd. Daarnaast krijgt u uitleg over hoe u uw eigen werkgever promotie pagina voor de website van ZorgpleinNoord kunt maken. Bijvoorbeeld door het toevoegen van filmpjes en artikelen.

Aanmelding en deelname

  • Datum en tijd: woensdag 5 juli 2017 van 9:00 tot 10:30
  • Locatie: Stichting ZorgpleinNoord in Haren
  • Doelgroep: aangesloten organisaties die gebruikt maken van de Werving & Selectie Applicatie


U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van ZorgpleinNoord via info@zorgpleinnoord.nl tot uiterlijk 30 juni 2017. Indien u zelf niet kunt komen, kunt u ook een collega/vervanger laten deelnemen.


terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel