ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Communicatienetwerk 3 juli 2018

Thema
Hoe ontwikkel je een online strategie.

Online strategie
Een online strategie is onmisbaar om een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten en om resultaten meetbaar te maken. Maar hoe ontwikkel je zo’n online strategie?
Veel organisaties hebben losse online middelen en kanalen zoals een Facebook of Adwords campagne. Maar de samenhang ontbreekt vaak. Welke online doelgroepen krijgen voorrang en wat wil je bereiken? Wat gaan de online activiteiten opleveren? E wat is je regiotargeting?

Om je online activiteiten succesvol te laten zijn is het een vereiste dat je hierin heldere definities, prioriteiten en keuzes maakt. Als je dit niet beschrijft, weet je niet waar je inspanningen en budgetten toe leiden. Sjors Molenaar (online strateeg) neemt ons mee in de online wereld en helpt ons om deze wereld begrijpelijk en inzichtelijk te maken. Sjors geeft je handvaten voor het formuleren van je doelstelling en doelgroep, het bepalen van de juiste inzet van de online marketing kanalen én de bijbehorende online marketing budgetten. Zo kun je na afloop zelf aan de slag met het creëren van een unieke online marketing strategie voor jouw organisatie. Wil jij je online strategie ook naar een hoger plan brengen? Meld je dan aan.

Over Sjors Molenaar
Sjors is eigenaar van Online met Sjors. Hij helpt organisaties met online vraagstukken en het bedenken van een gedegen online strategie. Hij heeft ervaring aan klant- en bureauzijde.

Wanneer
Dinsdag 3 juli van 13.30 tot 16.30

Locatie
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL HarenKosten
Bekijk hier wat de kosten voor deelname aan deze bijeenkomst zijn.

Advies en ledenvoordeel