ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Gebruikersbijeenkomst Wervingspakket LITE

Met een groeiend aantal openstaande vacatures is het inzetten van het juiste wervingskanaal van groot belang voor jouw organisatie. ZorgpleinNoord heeft met websitebezoek van 1.500.000 bezoekers per jaar dé vacaturewebsite voor vacatures in Zorg en Welzijn in Noord-Nederland.

Voor het plaatsen van vacatures maak je gebruik van de LITE versie van onze Werving en Selectie applicatie. Omdat wij onze dienverlening verder willen optimaliseren, nodigen wij jou bij deze graag uit voor een W&S applicatie gebruikersbijeenkomst.

Tijdens de bijeenkomst wordt ingegaan op de huidige stand van zaken van de applicatie en wordt tevens een overzicht gegeven van ontwikkelingen voor 2019. Ook zullen tips en tricks aandacht krijgen en zal er een update van de handleiding worden uitgereikt. Daarnaast is er gelegenheid om kennis/informatie uit te wisselen en andere gebruikers te ontmoeten.

Voor wie

De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers die vacatures plaatsen in het Wervingsapkket LITE van ZorgpleinNoord.

Wanneer

Wegens omstandigheden is de bijeenkomst verplaatst van 29 oktober naar 12 november tussen 10:00u en 12:00u.

Locatie

ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Aanmelden en overige informatie

Deze bijeenkomst is vol. Aanmelding voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de privacyverklaring en algemene voorwaarden waarin ook onze annuleringsvoorwaarden omschreven staan.

Advies en ledenvoordeel