ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Gezond en Zeker Innovatiedag 2018

Datum: 29 oktober 2018 10-18 uur
Locatie: NBC, Blokhoeve 1, 3438LC Nieuwegein

Op maandag 29 oktober 2018 vindt de Gezond & Zeker Innovatiedag plaats. Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals. Schrijf je in!

Workshops

De jaarlijkse Gezond & Zeker Kennisdag is al bijna 15 jaar een begrip. Ieder jaar komen zorg-professionals uit het hele land bij elkaar om kennis uit te wisselen. Tijdens de Gezond & Zeker Innovatiedag volg je workshops op het gebied van agressie en fysieke belasting en ontmoet je collega’s uit het hele land. Er zijn zowel workshops te vinden over beleidsmatige onderwerpen als workshops waarin je meteen aan de slag gaat en praktische vaardigheden oefent en toepast. Door middel van het festival schema bepaal jij zelf wanneer je welke workshop volgt. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar korte pitches of wil je juist de diepte in door middel van een lange uitgebreide sessie? Jij bepaalt! Op deze manier deel je de dag zo in dat jij het optimale uit de Innovatiedag haalt.

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vind je allerlei leveranciers waarbij je nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Kom in contact met collega's

Door middel van de Netwerkapp kun je makkelijk in contact komen met collega’s uit het hele land. Zoek je bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waar jij met je team steeds tegenaan loopt? Misschien heeft een collega aan de andere kant van het land wel een oplossing voor je! Via de NetwerkApp kun je voorafgaand aan je workshop of juist achteraf vragen stellen aan je workshopleider. Of je kunt bijvoorbeeld afspraken maken met een leverancier voor een demonstratie van een bepaald hulpmiddel. Er zijn heel veel mogelijkheden!

Inschrijving en meer informatie

De inschrijving voor de Gezond & Zeker Innovatiedag is geopend! Bekijk hier het volledige workshopprogramma en schrijf je in!

Advies en ledenvoordeel