ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Het merk ik en imago

19 september 2017, 09:30 - 12:30

19
Sep
Stel, je zou gevraagd worden: "Hoe word je gezien door anderen of wat maak jij waar?"........
Heb je daar een antwoord op? En hoe presenteer je je op een onderscheidende manier? Zaken die belangrijk zijn in een volle arbeidsmarkt of in loopbaangesprekken. Je bent immers veel meer dan je CV. Je hebt bijvoorbeeld een heel eigen uitstraling en brengt iets teweeg bij mensen. In deze workshop leer je naar je zelf kijken als een merk. Hoe sterk is jouw merk?

Naast uitleg en tips ga je met andere deelnemers in duo’s oefenen. Na afloop kun je jezelf als merk direct sterker in de markt zetten.

Datum en tijdstip
21 maart 2017: 9:30 – 12:30 uur
19 september 2017: 9:30 – 12:30 uur

Voor wie?
Medewerkers en werkzoekenden die op zoek zijn naar antwoorden op de vraag: wie ben ik als professional?

Door wie?
Anneke Carras

Kosten
De workshop is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 25 euro per persoon excl. BTW.

Locatie
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich heeft aangemeld voor een workshop, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Tot wanneer kunt u gratis annuleren?
Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel