ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Informatiebijeenkomst Management & Economie in Zorg en Welzijn

Wilt u meer kennis opdoen over management en economie in de Zorg- en Welzijnssector en concrete handvatten om uw leiderschapsvaardigheden te verbeteren? Dan is het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn iets voor u! Het 7-daagse programma start in november 2018. Op 14 september is er een informatiebijeenkomst. Tijdens deze middag maakt u kennis met docenten en medestudenten en door een minicollege krijgt u alvast een voorproefje van de inhoud van het programma.

Het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn

Het Zorg- en Welzijnslandschap blijft in ontwikkeling. Uitdagingen als het betaalbaar houden van de zorg zetten instellingen steeds verder onder druk. Van managers en leidinggevenden in de sector wordt verwacht dat zij leiderschapsvaardigheden tonen en bovendien actuele kennis hebben van de economische en bedrijfskundige aspecten van de sector.

Video over de editie 2017-2018


Het programma Management & Economie in Zorg en Welzijn gaat diep in op en biedt u kennis over de hierboven beschreven thema’s en uitdagingen. Vooraanstaande experts van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde en het UMCG, waaronder prof. dr. Kees Ahaus, prof. dr. Erik Heineman, prof. dr. Albert Boonstra en prof. dr. Erik Buskens, delen de nieuwste wetenschappelijke kennis. Leer meer over onder andere preventie, price of life, clinical governance, leiderschap, zorgmarketing en logistiek en pas deze kennis direct toe in uw organisatie.

Blog over de docenten

Wanneer

Vrijdag 14 september van 16:00 tot 17:30 uur

Voor wie

Managers, leidinggevenden of professionals in de zorg- en welzijnssector die haar/zijn kennis op het gebied van bedrijfskundige en economische processen wil verbeteren en leiderschapsvaardigheden verder wil ontwikkelen.,

Door wie

University of Groningen Business School (UGBS) in samenwerking met Zorgpleinnoord en de Aletta Jacobs School of Public Health.

Locatie

Careers Company van het Duisenberggebouw van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde op de Zernike campus

Adres:
Nettelbosje 2
9747 AD Groningen

Kosten, aanmelden en overige informatie

De informatiebijeenkomst is gratis, aanmelden kan via onderstaande button.
Klik hier voor meer informatie


Advies en ledenvoordeel