ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Introductie post hbo registeropleiding Privacy Management

Ontdek wat de opleiding voor jou en jouw organisatie zou kunnen betekenen

Per 25 mei 2018 worden alle privacy wetten in de Europese Unie vervangen door de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Zowel de invoering van de AVG als de hogere boetebevoegdheid van de Autoriteit Persoonsgegevens sinds 2016, zijn ontwikkelingen waarmee organisaties en bedrijven in het kader van privacy steeds meer te maken krijgen. De verwachting is dat er vanaf 2018 minimaal 28.000 Data Protection Officers (DPO)/Functionarissen Gegevensbescherming (FG) nodig zijn bij bedrijven, instellingen en overheid.
Frijlande heeft daarom de opleiding "Post HBO privacy management" ontwikkeld, dit is de enige registeropleiding op dit gebied in Nederland. De opleiding is geaccrediteerd door CPION, de organisatie voor het toetsen, diplomeren en registreren van postinitiële opleidingen.

De opleiding geeft inzicht in relevante wet- en regelgeving en leert de deelnemers privacy vraagstukken op een projectmatige manier aan te pakken. Privacy management, project- en verandermanagement worden in de opleiding samengebracht en de deelnemers leren handelen volgens het procesmodel privacy management, dat samen met het framework de modus operandi vormt.

Brochure: Post HBO opleiding 'privacy management' (pdf)


Wanneer
Donderdag 25 januari 9.30 – 11.30 uur


Voor wie
Voor functionarissen van aangesloten organisaties die als opdrachtgever, projectleider of compliance officer vorm willen geven aan de aanpak van privacy management en/of voor degene die als Functionaris Gegevens-bescherming (FG) aan de slag willen.


Door wie

Frijlande - Instituut voor Privacy Management


Locatie
Zorgpleinnoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie
De introductie is gratis. Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ontvangt u een bevestiging. Kosteloos annuleren kan tot de datum die vermeld staat in de bevestigingsmail. Bij annulering na de vermelde datum brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening


Advies en ledenvoordeel