ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

LinkedIn

14 september 2017, 09:30 - 12:30

14
Sep
Netwerken is essentieel voor het vinden van een nieuwe baan. LinkedIn is een krachtig middel om te netwerken en jezelf en je professionele kwaliteiten neer te zetten.
Tijdens deze workshop laten we je de mogelijkheden van LinkedIn zien voor het bouwen en onderhouden van een netwerk en geven we praktische tips voor een sterk profiel. Tijdens de workshop krijg je informatie over:

  • Wat zijn sociale media?
  • Wat is het effect van sociale media?
  • Hoe vindbaar bent u op internet?
  • Waarom LinkedIn?
  • Hoe bouw ik een sterk profiel op?
  • Hoe gebruik ik LinkedIn voor het opbouwen en onderhouden van mijn netwerk
  • Hoe vind ik vacatures op LinkedIn?

Datum en tijdstip
14 september 2017 van 9.30 – 12.30 uur
Aanmelden is niet meer mogelijk, aangezien deze bijeenkomst vol zit!

Voor wie?
Medewerkers en werkzoekenden die nog maar net een profiel hebben aangemaakt en iedereen die al langer een profiel heeft en nog onbekend is met de mogelijkheden die LinkedIn kan bieden om nieuw werk te vinden.

Door wie?
Jaap Wouda

Kosten
De workshop is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 25 euro per persoon excl. BTW.

Locatie
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich heeft aangemeld voor een workshop, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
Tot wanneer kunt u gratis annuleren?
Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00


terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel