ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Mind-Zit: een andere mindset over zitten op het werk

In Nederland zijn we Europees kampioen als het gaat om het aantal uren zitten per dag. Zitten is voor veel werknemers onlosmakelijk verbonden aan hun werk. Maar de negatieve invloeden van veel en lang zitten worden lang niet altijd op waarde geschat. Aandacht voor gezonde, (duurzaam) inzetbare medewerkers kan alleen zinvol zijn als er ook aandacht wordt besteed aan het onderdeel zitten.

Dolf Flinker (Leefstijltrainer/coach) praat u bij over oorzaken, de te verwachten gevolgen van en de alternatieven voor zittend werken. Op individueel en op sociaal niveau. In uw werksituatie als ook binnen het grotere arbeidsplaatje. Met cijfers, uitleg, herkenbare praktische toepassingen en uiteraard actie! Want 2 uur zitten….brrrr!

Na afloop van de bijeenkomst kunt u inschatten of ‘zitten’ in uw organisatie een probleem is of wordt. En de mogelijke gevolgen daarvan. Maar wellicht meer nog: u wilt graag aan de slag om zittend werken te verminderen!

Wanneer

Donderdag 27 september van 9.30-11.30 uur

Voor wie

HR-medewerkers, P&O ondersteuners en andere geïnteresseerden

Door wie

Dolf Flinker, Leefstijltrainer/coach
https://leefstijlkompaz.nl

Locatie

Zorgplein Noord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Kosten, aanmelden en overige informatie

De proeverij is gratis. Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden, waarin u ook onze annuleringsvoorwaarden kunt lezen. Lees de privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw gegevens. Kosteloos annuleren kan tot de datum die vermeld staat in de bevestigingsmail. Bij annulering na de vermelde datum brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening.Advies en ledenvoordeel