ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Netwerkplein

23 november 2017, 14:00 - 16:00

23
Nov
Je bent op zoek bent naar een nieuwe baan en je weet dat het belangrijk is om te netwerken. Maar… hoe pak je dat aan?
Vier keer per jaar organiseert ZorgpleinNoord een netwerkplein op verschillende locaties in Groningen en Drenthe. Medewerkers kunnen hier hun eerste stappen zetten om te netwerken met elkaar. Je ontmoet gelijkgestemden en kunt informatie verzamelen. Er zijn mobiliteitsadviseurs aanwezig die je tips kunnen geven over hoe je je schroom overwint, het houden van een elevatorpitch en presentatie. Iedere keer komt een ander thema aan bod. Je mag 1 keer komen maar je mag ook iedere keer komen. Elke keer is het anders. Kortom: een prachtige mogelijkheid om nieuwe inspiratie op te doen!

Thema's kunnen zijn
De do’s en dont’s van een netwerkgesprek, voorbeeldgesprekken met een trainingsacteur, gesprekstechnieken en nog veel meer. Kom beslagen ten ijs als je netwerkgesprekken wilt gaan voeren. Houd onze website in de gaten voor het actuele thema.

Datum en tijd

23 november 2017, 14.00 - 16.00 uur

Locatie
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Voor wie

Je kunt langskomen als je werkt (of in 2016 gewerkt hebt) bij een organisatie die bij ons is aangesloten.

De workshop is gratis voor deelnemers
als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 25 euro per persoon excl. BTW.


Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich heeft aangemeld voor een workshop, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:

Tot wanneer kunt u gratis annuleren?
Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: € 25,00


terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel