ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Participatiewet en de zorg, hoe staat het er nu voor?

19 oktober 2017, 09:30 - 12:00

19
Okt

InBeeldt heeft veel ervaring met de implementatie en uitvoering van de Participatiewet, met name in de zorgsector. We leggen de Participatiewet tijdens de workshop kort uit en nemen daarin de wijzigingen mee die tot nu toe hebben plaatsgevonden.

Daarnaast krijgt u uitleg over het doelgroepenregister, de regelingen en krijgt u informatie over de doelgroep en op welke wijze begeleiding noodzakelijk is op de werkvloer. Nadat we het algemene informatieve gedeelte hebben afgesloten gaan we praktisch aan de slag en geven we antwoord op de volgende vragen:

- Hoe kun je invulling geven aan de Participatiewet?

- Waar creëer je passende werkplekken en hoe doe je dat?

- Hoe creëer je draagvlak?

- Waar vind je geschikte kandidaten?


Waarom is deze workshop interessant?
Door u veel praktijkvoorbeelden uit de zorg te geven krijgt u inzicht in de verschillende manieren om invulling te geven aan de Participatiewet en welke aanpak het best bij uw organisatie zou kunnen passen

De workshop heeft een informatief en interactief karakter en zet u als professional aan het denken!

Voor wie is het interessant?
HR professionals en hoofden van afdelingen

Datum en tijd

19 oktober 2017, van 09.30 uur tot 12.00 uur, aansluitend wordt u een lunch aangeboden

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats bij Stam/inBeeldt, Jupiter 10e in Heerenveen

Kosten, aanmelden en overige informatie

De workshop is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 25 euro per persoon excl. BTW. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u zich heeft aangemeld voor een workshop, en er toch onverhoopt iets tussen komt. Dat kan iedereen overkomen. In dat geval gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:


Tot wanneer kunt u gratis annuleren?

Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00

Aanmelden


terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel