ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Positioneren van de afdeling communicatie

Een afdeling communicatie die er toe doet?
De bijeenkomst gaat over het positioneren van je afdeling communicatie en de vraag hoe creëer je een afdeling die er toe doet? Afdelingen hebben te maken met diverse uitdagingen: een zich snel ontwikkelend communicatieveld, complexe vragen vanuit en veranderingen in de eigen organisatie. En uiteraard de steeds urgentere vraag van accountability.

Reinder van Zandvoort kijkt met ons naar hoe je dit vraagstuk kunt aanpakken. Hoe breng je de uitgangssituatie van je afdeling in kaart? Hoe kan je verbinding leggen met de strategie van je organisatie? En op welke wijze creëer je beweging.

De bijeenkomst bevat praktische tips en inzichten voor je eigen afdeling. We maken het sterk interactief door actuele uitdagingen voor afdelingen ter plekke met elkaar te bespreken waarbij we natuurlijk hopen dat we van elkaars ervaringen kunnen leren.

ps: neem vooral ook je smartphone, tablet of laptop mee want die gebruiken we tijdens de interactieve stemrondes over verschillende onderwerpen!Over Reinder
Reinder van Zandvoort is adviseur bij CP Positioneringsadvies en ondersteunt organisaties bij vraagstukken over identiteit, merken en positionering. Zodoende adviseert hij ook vaak Afdelingen Communicatie over hun positionering. Hij heeft ruime ervaring in de zorgsector. Meer informatie is te vinden op www.cppa.nl.

Advies en ledenvoordeel