ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Proeverij FiscFree® - Fiscale mogelijkheden voor secundaire arbeidsvoorwaarden

Wilt u ook blije medewerkers en betrokken medewerkers?

Als HR-professional bent u ook verantwoordelijk voor de beloning van uw medewerkers. Niet alleen wat betreft het salaris, maar ook rondom secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een fiets, fitnessabonnement of een computer/tablet. FiscFree® noemt dat leuke extra’s. Het aanbieden hiervan kost normaliter veel tijd en moet er vaak even tussendoor gedaan worden.
Via FiscFree® kan het ook kan ook op een eenvoudige manier en zonder kosten voor de werkgever. Er zijn unieke fiscale mogelijkheden voor de werkgever om hier invulling aan te geven. U kunt zelfs concreet invulling geven aan vitaliteitsbeleid, mobiliteit of duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. Wat is er mogelijk? En hoe kunnen werkgevers in de zorg slim en gemakkelijk leuke extra’s aanbieden op een manier die niet veel tijd kost, maar wel heel veel brengt? Op 8 maart a.s. organiseert ZorgpleinNoord een proeverij waarin u zelf kunt ervaren welke voordelen de inzet van FiscFree® voor uw organisatie kan hebben. U bent van harte uitgenodigd!


Wanneer
Donderdag 8 maart van 15.00-17.00 uur


Voor wie
Hoofden HR/P&O HR Professionals,


Door wie
www.fiscfree.nl
marktleider in het aanbieden van secundaire arbeidsvoorwaarden


Locatie
Zorgpleinnoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie
De proeverij is gratis. Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ontvangt u een bevestiging. Kosteloos annuleren kan tot de datum die vermeld staat in de bevestigingsmail. Bij annulering na de vermelde datum brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening

Advies en ledenvoordeel