ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Proeverij: Hoe verlaag je werkdruk door het werk Slim te Organiseren?

In de zorg is werkdruk een toenemend vraagstuk. Ons uitgangspunt is dat oplossingen voor werkdruk liggen in het eenvoudiger en slimmer organiseren van de zorg. We kijken daarom naar de organisatie van het werk en niet hoe de individuele teamleden omgaan met werkdruk. Samen met teamleiders uit de zorg ontwikkelen we een handleiding voor oplossingen die hieraan voldoen. Deze handleiding is een vervolg op het veelgebruikte werkdrukinstrument om de belangrijkste knelpunten te inventariseren. Tijdens de proeverij gebruiken we het prototype van deze handleiding om oplossingen voor uw team of organisatie te creeëren. Met het invoeren van deze maatregelen wordt de werkdruk verlicht en werkt uw team en / of organisatie efficiënter.

Wanneer

donderdag 15 november van 9.30-11.30 uur

Voor wie

Teamleiders in de zorg (cure en care), (hoofden)HRM, P&O

Door wie

De proeverij wordt verzorgd door docent-onderzoekers van het Lectoraat Arbeidsorganisatie en Arbeidsproductiviteit, Hanzehogeschool Groningen. Het instrument/handleiding wordt ontwikkeld binnen het SIA Raak project Triple Aim+.

Locatie

ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren

Kosten, aanmelden en overige informatie

De informatiebijeenkomst is gratis, aanmelden kan via onderstaande button.

Meer informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met Wendy Koolhaas, projectmedewerker Duurzame Inzetbaarheid, tel: 050 5757470 of stuur een e-mail naar w.koolhaas@zorgpleinnoord.nl.


Advies en ledenvoordeel