ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Training solliciteren anno nu - najaar (dag 2)

27 november 2018, 09:00 - 12:30

27
Nov

Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk

Er is in de afgelopen jaren het nodige veranderd op gebied van solliciteren, één ding is hetzelfde gebleven: de eerste indruk moet goed zijn!

Solliciteren anno nu blijft een nieuwe uitdaging en de allergrootste vraag is uiteraard: hoe val je op tussen de vele andere sollicitanten? Hoe blijf je hangen in het hoofd van degenen die selecteren. Hoe zorg je er voor dat juist jij wordt uitgekozen voor een kennismakingsgesprek?

Welke manieren zijn er nog meer om aan een baan te komen? Op welke manier gebruik je social media bij het zoeken naar een baan?

Op deze vragen krijg je antwoord in onze training solliciteren anno nu. De training bestaat uit twee delen die op twee verschillende dagdelen worden gegeven.

Leer hoe jij jezelf kunt onderscheiden in de grote groep van sollicitanten!

Datum en tijdstip:
13 november en 27 november van 9.00-12.30 uur

Voor wie:
Medewerkers van aangesloten organisaties

Door wie:
Een loopbaanspecialist van ZorgpleinNoord

Locatie:
ZorgpleinNoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie
De training is gratis voor deelnemers als je werkgever bij ZorgpleinNoord is aangesloten. Voor deelnemers van niet aangesloten organisaties bedragen de kosten voor deelname 50 euro per persoon excl. BTW per training.
De algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Tot wanneer kunt u gratis annuleren?
Als u zich aanmeldt gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Ter bevestiging ontvangt u van ZorgpleinNoord een mail. In deze bevestigingsmail wordt de datum vermeld tot wanneer er gratis geannuleerd kan worden. Houd deze datum goed in de gaten, want na genoemde datum worden er bij annuleringen kosten in rekening gebracht. Als u annuleert binnen 48 uur voorafgaand aan de workshopdatum zijn wij genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Wij hanteren daarbij het volgende tarief: €25,00terug naar het overzicht

Advies en ledenvoordeel