ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Verdiepende workshop Schrijven van vacatureteksten

8 mei 2018 van 11.00 – 16.00 uur


Tijdens deze workshop krijgt u handvatten om uw vacatureteksten te optimaliseren. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO). Van optimale indeling tot selecterend vermogen.


Na het volgen van de workshop:
  • Beschikt u over concrete verbeterpunten voor uw vacatureteksten
  • Kunt u doelgroepgerichte vacatureteksten schrijven
  • Weet u hoe de vacatureteksten gevonden worden door zoekmachines
  • Haalt u meer rendement uit uw print en online personeelsadvertenties
  • Weet u wat de randvoorwaarden zijn voor goede vacatureteksten

Programma


Vacatureteksten binnen arbeidsmarktcommunicatie

Wat is de rol van de vacaturetekst binnen werving en arbeidsmarktcommunicatie?


Inhoudelijk goede vacatureteksten schrijven
Wat zijn de 10 eisen waar een goede vacaturetekst inhoudelijk aan moet voldoen? Onder meer wordt doelgroepgericht schrijven en zoekmachinevriendelijke teksten behandeld. Aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden worden de 10 inhoudelijke eisen doorgenomen. Ook gaat u als deelnemer actief aan de slag met het inhoudelijk optimaliseren van uw eigen teksten en die van collega deelnemers.


Technisch goede vacatureteksten schrijven
Aan welke 10 technische eisen moet een goede vacaturetekst voldoen? Denk hierbij aan de juiste volgorde, indeling en zinsopbouw. Veel praktijkvoorbeelden passeren de revue en ook nu gaat u met vacatureteksten van deelnemers oefenen.


Optimaliseren eigen vacatureteksten
In groepen worden elkaars vacatureteksten geanalyseerd en verbeterd.


Bespreking vacatureteksten
De deelnemers bespreken elkaars vacatureteksten.


Wanneer

Dinsdag 8 mei 2018 van 11.00 – 16.00 uur


Voor wie?

(Hoofden) HR/P&O, PR Professionals


Door wie?


Martijn Hemminga is adviseur, docent, spreker, auteur en ondernemer op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, employer branding en recruitmenttechnologie. Vanuit zijn bedrijf Nr29 adviseert, begeleidt en helpt hij werkgevers op het gebied van employer branding en strategische arbeidsmarktcommunicatie. Hij opereert hierbij op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Op afstand helpt hij werkgevers via de in 2013 gelanceerde kennisbank en adviesdesk amcexpert.nl. In 2012 verscheen het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand waarvan hij een van de auteurs is.


Met initiatieven als Recruitmentsystemen.nl, Recruitmenttech.nl en het jaarlijkse Recruitment Tech Event en de Recruitment Tech Awards maakt hij de markt van recruitmenttechnologie inzichtelijk. Martijn Hemminga heeft samen met Geert-Jan Waasdorp eind 2006 de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie opgericht. Samen stonden zij begin 2008 aan de wieg van vakblad en -site Werf&, vakmagazine over arbeidsmarktcommunicatie. Martijn Hemminga heeft veel ervaring in de zorg en heeft gewerkt voor onder meer: academisch ziekenhuis Maastricht, Amerpoort, De Forensische Zorgspecialisten, De Wever, St. Antonius Ziekenhuis, Stichting Sociaal Fonds Huisartsenzorg en Pro Persona.


Locatie

Zorgpleinnoord

Rummerinkhof 2

9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie

€ 350,- voor aangesloten organisaties en € 400,- voor niet aangesloten organisaties. Deze bijeenkomst maakt deel uit van een reeks 12 april (kick-off), 8 mei en 12 juni (arbeidsmarktcommunicatie in 1 dag). Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ontvangt u een bevestiging. Kosteloos annuleren kan tot de datum die vermeld staat in de bevestigingsmail. Bij annulering na de vermelde datum brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening.

Bijeenkomst is vol!

Helaas is de bijeenkomst vol. Mocht u graag op de reservelijst willen staan dan kunt u een mailtje sturen naar info@zorgpleinnoord.nl

Advies en ledenvoordeel