ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Zelfsturing & Verzuim in de praktijk

Vitaal Verder neemt u deze ochtend mee met praktijkvoorbeelden op het gebied van zelfsturing en verzuim. Dit gaat met behulp van casussen en vragen welke uzelf in kunt brengen en met voorbeelden waarop Vitaal Verder werkt bij de diverse zorgorganisaties. Hoe hebben de diverse organisaties zelfsturing of zelforganisatie geregeld als men kijkt naar verzuim. Welke tips & trics zijn er te duiden op basis van de ervaringen?


Over Vitaal Verder
Vitaal Verder staat voor kordate en goede dienstverlening die vooral gericht is op ‘doen’, uiteraard gebaseerd op een onderbouwd plan. We staan voor open en eerlijke communicatie - zeggen wat je doet, doen wat je zegt. We kozen niet voor niets voor de naam Vitaal Verder. Onze visie is dat vitaliteit werknemers en werkgevers verder brengt.
Niet alleen voor de korte termijn gaan, maar juist voor de lange termijn het optimale resultaat bereiken met elkaar.


Programma
Casuïstiek, best practices


Wanneer
18 januari 2018 9.30-11.30 uur


Voor wie
HR medewerkers

Door wie
Willeke Nijkamp
Directeur Vitaal Verder


Locatie
Zorgpleinnoord, Rummerinkhof 2, 9751 SL Haren


Kosten, aanmelden en overige informatie
De Proeverij is gratis. Bij aanmelding via de website gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en ontvangt u een bevestiging. Kosteloos annuleren kan tot de datum die vermeld staat in de bevestigingsmail. Bij annulering na de vermelde datum brengen wij € 25,- annuleringskosten in rekening

Advies en ledenvoordeel