ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Communicatienetwerk Noord-Nederland

ZorgpleinNoord heeft het Communicatienetwerk Noord-Nederland opgezet voor zorg- en welzijnsorganisaties in Noord-Nederland. Samen met andere PR-, communicatie- en marketingmedewerkers zet ZorgpleinNoord zich in om het imago van (werken in) zorg en welzijn te verbeteren.

De zorg- en welzijnssector is en blijft de komende jaren een van de belangrijkste groeisectoren. Daarom is het van belang je als aantrekkelijke werkgever te presenteren en te zorgen voor een positief imago.

Bijeenkomsten

Bekijk hier het overzicht van bijeenkomsten

Deelname Communicatienetwerk Noord- Nederland

Wij bieden onze aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties de mogelijkheid lid te worden van het Communicatienetwerk Noord-Nederland. De kosten voor aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties voor 2016 bedragen € 200,- incl. BTW per jaar, per organisatie. We organiseren daarvoor (minimaal) vier bijeenkomsten per jaar, en eventueel materiaal, boeken of gadgets en kortingen zijn inclusief. Lidmaatschap van het Communicatienetwerk Noord- Nederland is niet verplicht. Het bijwonen van losse bijeenkomsten zonder formeel lidmaatschap kan voor € 75,- per bijeenkomst.
Voor communicatieprofessionals van gemeenten bedragen de kosten voor lidmaatschap € 350,- ex. BTW per jaar, en deelname aan losse bijeenkomsten € 100,-.
Aanmelden voor het lidmaatschap Communicatienetwerk Noord-Nederland

Bekijk hier het overzicht van alle netwerkbijeenkomsten

Meer informatie

Voor meer informatie over het Communicatienetwerk Noord-Nederland kunt u contact opnemen met Rieke Mogezomp, telefoonnummer 050 - 57 57 470.

Advies en ledenvoordeel