ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Opening tweede tijdvak SectorplanPlus

De subsidie SectorplanPlus opent vanaf 1 mei 2018 het tweede tijdvak. Om deel te kunnen nemen in het 2e tijdvak is het indienen van een aanvraag noodzakelijk.
Een aanvraag kan worden ingediend vanaf 15 mei 2018 tot en met 15 juni 2018.

Vanaf 1 mei 2018 tot 15 mei 2018 kunnen aanvragers zich registreren (account aanmaken), de basisgegevens invullen en kennisnemen van het Programma van Eisen.
Arbeidsorganisaties (aanvragers) die zich reeds in het 1e tijdvak hebben geregistreerd kunnen direct inloggen en enkele basisgegevens controleren en aanvullen.

Arbeidsorganisaties die niet uiterlijk 15 juni een volledige aanvraag hebben ingediend komen niet voor subsidie in aanmerking in het 2e tijdvak. Opleidingstrajecten aangevraagd in het 2e tijdvak dienen tussen 1 mei en 31 december 2018 van start gaan.

Voor het tweede tijdvak is € 80 miljoen euro beschikbaar, op basis van cofinanciering.
De aanvragen zullen, nadrukkelijker dan in het eerste tijdvak, moeten bijdragen aan het behalen van de doelen die in de Regionale Actieplannen Aanpak Tekorten gesteld zijn.

Registreren en aanvragen kan via www.sectorplanplus.nl. Alle overige informatie zal ook gepubliceerd worden op deze website.

Informatiebijeenkomsten

ZorgpleinNoord organiseert informatiebijeenkomsten over het SectorplanPlus op 14 en 29 mei 2018.
Meer informatie over deze bijeenkomsten vindt u hier.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het (tweede tijdvak van) SectorplanPlus? Neem dan contact op met Petra Molenaars of Jort Voerman via sectorplanplus@zorgpleinnoord.nl of 050 - 57 57 470.

Advies en ledenvoordeel