Kom speeddaten op donderdag 28 oktober

Oriënteer je op werken in zorg en welzijn of solliciteer op vacatures

Op donderdag 28 oktober kun je in Noord-Nederland speeddaten bij werkgevers in zorg en welzijn. Overweeg je een carrière-switch? Of werk je al in onze sector ben je juist toe aan een volgende stap in je loopbaan? Je kunt op 28 oktober kennismaken met tal van organisaties uit de hele sector zorg en welzijn. Er zijn ook veel vacatures, bijvoorbeeld voor begeleiders, verzorgenden en verpleegkundigen en er zijn BBL- en stageplekken. Ga speeddaten en kom in contact met je nieuwe werkgever!

Wat kun je verwachten?

Werkgevers maken graag kennis met je! Om met jou in contact te komen, organiseren ze diverse speeddate-activiteiten.

 

 

De ene organisatie is de andere niet. Elke werkgever speeddate op z’n eigen manier. Bij de ene organisatie ga je 5 minuten met één persoon in gesprek om vervolgens door te draaien naar de volgende persoon en bij de andere organisatie heb je een gesprek met meerdere mensen tegelijk. Vaak kom je in contact met mensen van verschillende afdelingen uit de organisatie, zoals HR-medewerkers, leidinggevenden en (toekomstige) collega’s. Soms is het mogelijk om een rondleiding te krijgen of krijg je een bedrijfspresentatie te zien. Je krijgt direct een indruk van het werken op de locatie.

Tijdens de speeddate wissel je informatie uit; jij vertelt iets over jezelf, maar je komt ook veel te weten over de organisatie en het werken daar. Als er een match is kan dat resulteren in een arbeidscontract of worden je gegevens opgenomen zodat je op een later moment benaderd kunt worden, bijvoorbeeld als er een vacature is.

Kom speeddaten, de werkgevers heten je van harte welkom!

Speeddaten is vrijblijvend en verplicht je tot niks. Dat neemt niet weg dat speeddaten best spannend kan zijn. Als je je goed voorbereid sta je sterker in je speeddate en maak je een goede eerste indruk. We geven je hieronder tips en aandachtspunten die je helpen je goed voor te bereiden.

Onze loopbaanspecialisten hebben een aantal tips en aandachtpunten voor als je gaat speeddaten.

 • Zoek informatie op over de organisatie; hoe werken ze?, wat vinden ze belangrijk?;
 • Maak de vertaalslag van wat zij belangrijk vinden naar wat jij te bieden hebt;
 • Misschien krijg je de mogelijkheid om een pitch te houden. Waar heb je het over in een pitch?
  • Wie ben je
  • Wat heb je te bieden
  • Wat kan je betekenen
  • Wat zoek je

 

Persoonlijk gesprek met een loopbaanspecialist

Wil je graag een keer met een loopbaanspecialist over je loopbaanmogelijkheden praten? Meld je dan aan voor een Sterk in je werktraject.

Lees meer

 

We wensen je veel succes op donderdag 28 oktober!

 

Ontdek meer

 

Voor organisaties

Wil je als werkgever ook meedoen? Meer informatie en de mogelijkheid om jouw speeddate-activiteit aan te melden vind je hier.

 

Deel deze pagina

Deel deze pagina familie of vrienden die op zoek zijn naar een baan in de sector zorg en welzijn in Noord-Nederland. Via speeddatedag.nl kom je eenvoudig op deze website uit!