Sta sterk in je speeddate

Bereid je goed voor op de speeddates

De speeddatedag staat weer voor de deur. Op dinsdag 20 oktober kun je in Noord-Nederland speeddaten bij werkgevers in zorg en welzijn. Voorafgaand aan deze speeddates kan je je voorbereiden tijdens de ‘Sta sterk in je speeddate-sessie’ op dinsdag 13 oktober.

Online bijeenkomst

Doordat het coronavirus zich weer sterker laat gelden, zijn de landelijke richtlijnen voor bijeenkomsten strikter geworden. We nemen geen enkel risico en we willen voorkomen dat we bijdragen aan een verdere verspreiding van het virus. De gezondheid van ons allen staat voorop. Daarom hebben we besloten dat de sessie ‘Sta Sterk in je Speedate’ op 13 oktober niet in fysieke vorm door kan gaan. In plaats hiervan zal deze bijeenkomst digitaal gaan plaatsvinden.

Wat kun je verwachten

Bereid je goed voor op de speeddatedag op dinsdag 20 oktober en ga in gesprek met onze loopbaanspecialisten, laat je bijpraten over de kansen en mogelijkheden in de zorg en welzijn en volg de prikkelende workshop ‘Pitch en presenteer’. Maak kennis met dit prachtige vak. Spreekt het bijzondere werk in de gehandicaptenzorg je aan? Wil je ervaren of ouderenzorg in je zit? Of is welzijnswerk iets voor jou? Bereid je tijdens deze middag voor op de speeddatedag.

Wanneer

Wij organiseren deze Sta sterk in je Speeddate sessies, klik op de dag om je aan te melden

  • Dinsdag 13 oktober van 10:00 tot 11:00 - VOL!
  • Dinsdag 13 oktober van 15:00 tot 16:00 - VOL!

 

Door wie

Onze loopbaanspecialisten geven tips en tricks die je meteen in de praktijk kunt brengen tijdens de speeddatedag.

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk, beide sessies zijn vol!