Sterk in je Werk inspiratiemiddag 3 oktober 2019

ZorgpleinNoord organiseert twee keer per jaar speeddatedagen in Noord-Nederland voor werkgevers en werkzoekenden in zorg en welzijn. De volgende speeddatedag is op dinsdag 8 oktober 2019. Speeddaten is een laagdrempelige en effectieve manier om een goede indruk te krijgen én te geven. Meer informatie hierover en de deelnemende organisaties vind je binnenkort op onze website.

Je staat aangemeld als kandidaat voor Sterk in je Werk en je oriënteert je op de mogelijkheden van werken in de zorg en welzijnssector. Leuk, we vertellen je daar natuurlijk graag meer over!

Onze inspiratiemiddag biedt je de mogelijkheid je extra goed voor te bereiden op deelname aan de speeddate dag. Kom dus naar de middag ‘Sterk in je Werk inspiratiemiddag’ op donderdag 3 oktober van 13.00 uur tot 17.00 uur. De locatie is Van der Valk Hoogkerk, Borchsingel 53, 9766 PP Eelderwolde.

Tijdens deze middag kun je je voorbereiden op een sollicitatiegesprek of de speeddate door het volgen van de workshop ‘Pitchen en presenteren’. Zo ga je met een flinke dosis zelfvertrouwen goed voorbereid een gesprek in. Laat je adviseren door onze loopbaanspecialisten en coördinatoren van het regionaal contactpunt (IkZorg) en maak kennis met prachtige beroepen en (her)ontdek je mogelijkheden in zorg en welzijn.

Programma

We vertellen je alles over de huidige arbeidsmarkt zorg & welzijn in Noord Nederland

  • Welke (kans)banen zijn er in zorg en welzijn?
  • Welke opleidingen zijn er in zorg en welzijn?
  • Wat kan Sterk in je Werk en ons Regionaal contactpunt Zorg voor jou betekenen?

Er vinden diverse workshops plaats zoals ‘Leer pitchen en jezelf presenteren’.

Doe mee!

Voor deelname aan deze dag is inschrijving voor het project Sterk in je Werk een vereiste. Je ontvangt kort voor tijd het definitieve programma en een bevestiging van je deelname. Vanwege de grote belangstelling vragen wij je je vóór 15 september in te schrijven voor deze middag.

aanmelden

Vervolg

Na deze dag zullen we, als je dat wilt natuurlijk, contact met je opnemen om nog een persoonlijk vervolggesprek in te plannen. Voorafgaand aan dit gesprek mailen we je een link voor het make van een Talentenscan: Is de zorgsector iets voor jou? Welk beroep binnen de zorg past het beste bij jou? De Talentenscan maak je thuis, de resultaten ontvangen wij en bespreken wij met jou in het persoonlijke vervolggesprek.

Mocht je geen belangstelling voor  deze middag hebben dan kun je van aanmelding afzien, mail ons dat en we  plannen je in voor een persoonlijk gesprek met een van onze coaches.

One important key to success is self-confidence. An important key to self confidence is preparation. - Arthur Ashe