Ligt jouw hart bij de jeugdzorg?

Heb je je opleiding social work, psychologie, pedagogiek of gezondheidswetenschappen net afgerond, maar niet voor het profiel jeugd of geestelijke gezondheidskunde gekozen?

Dan nodigen we je van harte uit voor de gratis online bijeenkomst over (her)registratie voor de jeugdzorg op dinsdag 1 december van 13.00 tot 14.30 uur.

Door wie

Tijdens deze online bijeenkomst geeft Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) aan de hand van voorbeelden uitleg over wat er nodig is om je te (her)registeren voor een baan in de jeugdzorg. Uiteraard zijn de noordelijke jeugdzorgwerkgevers ook aanwezig en kun je ze volop vragen stellen. Wie weet zit jouw nieuwe werkgever ertussen. Laten we samen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Voor wie

Deze bijeenkomst is bedoeld voor startende hulpverleners en mensen die graag de overstap willen maken naar de jeugdzorg (zij-instromers). Ben je werkzoekende met een opleiding social work, psychologie, pedagogiek of gezondheidswetenschappen, maar heb je niet voor het profiel jeugd of geestelijke gezondheidskunde gekozen? Of ligt jouw hart bij de jeugdzorg en wil je graag meer te weten komen over hoe je aan de slag kan in dit mooie werkveld? Meld je dan zeker aan voor deze bijeenkomst!

Online bijeenkomst

De bijeenkomst is vol, uitnodigingen met informatie over het deelnemen zijn inmiddels verzonden.

Hoe je kunt deelnemen met of zonder Microsoft Teams
Deze bijeenkomst wordt gehouden via MS Teams, het is niet persé nodig om het programma te installeren om deel te nemen. Je kunt ook deelnemen via de browser (Edge of Chrome), klik dan op “Doorgaan in deze browser“. De browser zal vragen of de microfoon en/of camera (indien aanwezig) gebruikt mogen worden. Zorg ervoor dat je dit toestaat, zodat je gezien en gehoord kunt worden.

Voorbereiding
Lees vóórdat je gaat deelnemen aan een online bijeenkomst deze handige instructies(pdf) door. Zet je microfoon UIT/op MUTE voordat je gaat starten. Zo wordt het een prettige bijeenkomst voor iedereen.

Verhinderd?
Kun je onverhoopt toch niet deelnemen, laat het dan aan ons weten via 050-5757470.