Wil je weten hoe het is om met KINGS of op een kliniek te werken? Deze tijdelijke functie ivm zwangerschapsverlof biedt je de kans om kennis te maken gezinsbehandeling en/of ervaring op te doen op bij Intensieve Zorg.

Wil je weten hoe het is om met KINGS of op een kliniek te werken? Deze tijdelijke functie ivm zwangerschapsverlof biedt je de kans om kennis te maken gezinsbehandeling en/of ervaring op te doen op bij Intensieve Zorg.

Wij zoeken een Orthopedagoog / Psycholoog of orthopedagoog-generalist / GZ-psycholoog KINGS

Geestelijke gezondheidszorg

plaatsingsdatum

17 november 2021

arbeidsovereenkomst

Bepaalde tijd

ingangsdatum

01-01-2022

aantal uren

Tussen 24 en 32 uren

opleidingsniveau

WO

<h4><strong>Wat vragen we van jou?</strong></h4><p><ul> <li>Als orthopedagoog /psycholoog of als GZ-psycholoog / orthopedagogen-generalist heb je al enige ervaring met behandelco&ouml;rdinatie en traumagericht werken;</li> <li>Een afgeronde relevante opleiding en je beschikt over een SKJ of BIG registratie en AGB code; per 1 januari 2022 is voor orthopedagogen / psychologen ook een LOGO verklaring verplicht;</li> <li>Aantoonbare affiniteit en ervaring in Kinder- en Jeugdpsychiatrie;</li> <li>Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;</li> <li>Je staat stevig in je schoenen, kunt kritisch kijken naar je eigen handelen en die van anderen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg.</li> </ul> <p><strong>Wie zijn wij?</strong></p> <p>Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan&nbsp;is opname een ge&iuml;ntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.</p> <p>Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het &lsquo;gewone&rsquo; leven.</p> <ul> </ul> <p><strong>Wat bieden wij jou?</strong></p> <p>Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Accare, je eigen ontwikkeling, en de zorg die wij leveren.</p> <ul> <li>Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid.</li> <li>Collega&rsquo;s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.</li> <li>Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen.</li> <li>Naast de betaling conform cao GGZ bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.</li> <li>Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/priv&eacute; balans.</li> <li>Ondersteuning om eigen regie te hebben en te houden op jouw (gezonde) leven; Accare faciliteert positieve gezondheid middels het&nbsp;vitaliteitsdashboard</li> </ul> <p>Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is ingedeeld volgens de salarisschaal FWG GGZ CAO&nbsp; /functiehuis Accare.</p> <p>Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd i.v.m.&nbsp;zwangerschapsverlof te weten van 1 januari 2022 tot en met 31 mei 2022.</p> <p>Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)&nbsp;gevraagd en er worden referenties ingewonnen.</p> <p><strong>Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!</strong></p> <p>Wil je meer informatie over de KINGS of heb je andere inhoudelijke vragen, neem dan contact op met:</p> <ul> <li>Marijke Bosman, m.bosman@accare.nl</li> <li>Hanneke van Dronkelaar, h.van.dronkelaar@accare.nl</li> </ul> <p>Je kunt solliciteren tot en met 5 december 2021 via de website van Accare. Gebruik hiervoor de button &lsquo;solliciteren&rsquo; naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per&nbsp;mail.</p> <p>De gesprekken zullen zijn op donderdag 16 december 2021.</p> <p>Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!</p></p>

Wat houdt de functie in en waar ga je werken?

KINGS staat voor Kind In Gezond Systeem. De KINGS-behandeling richt zich primair op de behandeling van het hele gezin. Veelal is er sprake van complexe gezinsproblematiek met trauma-gerelateerde klachten. Er vindt waar nodig zowel behandeling plaats van ouder(s), als het kind om in het geheel te werken aan een veilige en solide ontwikkelingsbasis voor het kind. Centraal staan de doelen van het gezin en de individuele gezinsleden.

Het model kent drie verschillende fases. De ouder doorloopt dezelfde fases als het kind, maar loopt telkens een fase voor op het kind. Hierdoor is de ouder in staat het kind tijdens de behandeling te ondersteunen.

Je werkt intensief samen met een team van behandelaren die dagelijks aanwezig zijn bij de ouders om hen te ondersteunen. De behandelaren zullen na de dagelijkse traumabehandeling de ouders en kinderen opvangen op de leefgroep.  

Er vindt op dit moment veel promotie onderzoek plaats naar de effectiviteit van KINGS. De praktijk is in elk geval veelbelovend, 95% van de kinderen kan bij de biologische ouders blijven wonen en daarmee voorkomt KINGS veel uithuisplaatsingen. Sinds 2008 zijn al ruim 300 gezinnen behandeld vanuit onze kliniek in Smilde.

Waar ga je werken?

Bij Accare in Smilde bieden we intensieve zorg. Kinderen en jongere met psychische problemen kunnen er terecht als lichtere zorg niet genoeg helpt. Soms is korte, maar wel intensieve zorg beter dan af en toe een afspraak op de polikliniek. Opname in onze intensieve zorg kliniek kan dan helpend zijn. 

Als (regie)behandelaar werk je in een multidisciplinair team en ben je mede verantwoordelijk voor het coördineren van de behandeling. Daarnaast bestaan je werkzaamheden uit het voeren van voorbereidende gesprekken op en het uitvoeren van traumabehandelingen.

Samen met de gezinnen onderhoud je contact met verwijzers en externe hulpverlening.

Wat vragen we van jou?

  • Als orthopedagoog /psycholoog of als GZ-psycholoog / orthopedagogen-generalist heb je al enige ervaring met behandelcoördinatie en traumagericht werken;
  • Een afgeronde relevante opleiding en je beschikt over een SKJ of BIG registratie en AGB code; per 1 januari 2022 is voor orthopedagogen / psychologen ook een LOGO verklaring verplicht;
  • Aantoonbare affiniteit en ervaring in Kinder- en Jeugdpsychiatrie;
  • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
  • Je staat stevig in je schoenen, kunt kritisch kijken naar je eigen handelen en die van anderen en gaat moeilijke gesprekken niet uit de weg.

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Wat bieden wij jou?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Accare, je eigen ontwikkeling, en de zorg die wij leveren.

  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid.
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen.
  • Naast de betaling conform cao GGZ bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.
  • Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans.
  • Ondersteuning om eigen regie te hebben en te houden op jouw (gezonde) leven; Accare faciliteert positieve gezondheid middels het vitaliteitsdashboard

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is ingedeeld volgens de salarisschaal FWG GGZ CAO  /functiehuis Accare.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd i.v.m. zwangerschapsverlof te weten van 1 januari 2022 tot en met 31 mei 2022.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over de KINGS of heb je andere inhoudelijke vragen, neem dan contact op met:

  • Marijke Bosman, m.bosman@accare.nl
  • Hanneke van Dronkelaar, h.van.dronkelaar@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en met 5 december 2021 via de website van Accare. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’ naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

De gesprekken zullen zijn op donderdag 16 december 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

ik ga reageren

Organisatie gegevens

Vacature gegevens

Plaatsingsdatum
17 november 2021

Standplaats
Smilde

Functienaam
Psycholoog

Functiegebied
(para)medisch

Arbeidsovereenkomst
Bepaalde tijd

Ingangsdatum
01-01-2022

Aantal uren
Tussen 24 en 32 uren

Opleidingsniveau
WO

Salaris
Zie vacaturetekst

CAO
CAO GGZ

Sluitingsdatum
solliciteren voor 6 december 2021