ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Kom kijken! Doe mee! Maak kennis met kunde!


Maandag 12 tot en met zaterdag 17 maart vindt de nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Ook in Noord-Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe) openen vele zorg- en welzijnsorganisaties hun deuren voor het grote publiek.


Wat kun je allemaal doen?

Open huizen
Weet jij nog niet wat je later wilt worden? Ben jij je aan het oriënteren voor een andere stap in je carrière? Ben jij op zoek naar een vervolgstudie of een passende woning of dagbesteding? Kom dan een kijkje nemen bij één van de vele Open Huizen bij jou in de buurt tijdens de Week van Zorg en Welzijn!

Kijk hier voor een overzicht van de open huizen en activiteiten.


Speeddaten!
Ben jij op zoek naar een baan, vakantiewerk of een werkervaringsplek? Kom dan speeddaten op dinsdag 13 maart. Met een speeddate kom je er in korte tijd achter of een functie en een organisatie bij je passen. Zo hebben het afgelopen jaar veel speeddaters een leuke nieuwe baan gevonden. Oriënteer je op het aanbod en de mogelijkheden.
Tip! Meld je vroegtijdig aan bij de organisatie waar jij wilt speeddaten.

Kijk hier voor een overzicht van de diverse locaties.


De Nacht van Zorg en Welzijn
Het werk in zorg en welzijn stopt nooit! Ook in de nacht wordt met kunde voor mensen gezorgd en dat laten verschi
llende zorg- en welzijnsorganisaties graag aan jullie zien. Ook op social media is er aandacht voor de Nacht van Zorg en Welzijn (#weekzorgenwelzijn #nacht). Volg, like, deel! Nieuwsgierig geworden? Klik hier.


Meelopen!
Wil je werken in zorg en welzijn? dan is meelopen in een organisatie een mogelijkheid om op een ongedwongen manier een realistisch beeld te krijgen.

Kijk hier voor een overzicht van de organisaties.


Social media: volg, like, deel onder #weekzorgenwelzijn #wzw2018


Advies en ledenvoordeel