ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

De Week van Zorg en Welzijn 2018

Wat gaat u organiseren?


Van 12 t/m 17 maart 2018 vindt voor de zesde keer de nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Bij uitstek de mogelijkheid voor zorg, welzijn, gemeenten en onderwijs om aan het publiek te laten zien waar de sector Zorg en Welzijn voor staat. Door een realistisch beeld van de sector te geven kunt u bijdragen aan een gezonde en toekomstbestendige arbeidsmarkt en daarmee aan de leefbaarheid in Noord-Nederland!

Waar kan uw organisatie aan meedoen?
Open huizen (veelal op vrijdag/zaterdag)

Speeddaten (dinsdag)

de Nacht van Zorg en Welzijn

Meelopen (nieuw in het programma)

Het is aan u op welke wijze uw organisatie meedoet aan de week. Misschien heeft u een ander idee, laat het ons dan weten! Ook hebben we een aantal voorbeelden uit het hele land gebundeld in het inspiratieboekje. Hierbij ook de printversie. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie en Imago, tel: 050 – 5757470.

Doelen van deze imagocampagne

  • Realistisch beeld geven over werken in zorg en welzijn.
  • Beroepstrots bevorderen.
  • Arbeidsmarkt bedienen.


Publiciteit door ZorgpleinNooord

Als u zich heeft aangemeld bent u verzekerd van publiciteit door ZorgpleinNoord. Wij bieden u graag een podium. Want naast de landelijke publiciteit –met als ambassadeur de oud-olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden- geven we onze eigen kleur aan de Week van Zorg en Welzijn in Noord-Nederland. Paginagrote advertenties in dag- en weekbladen, reportages op regionale radio en tv, films over persona’s, radiospots, banners op social media. Deze keer dus geen huis-aan-huiskrant en borden aan de kant van de weg.


Zelf publiciteit genereren

Laat zien dat u meedoet met de Week van Zorg en Welzijn en maak gebruik van het welbekende hart-logo, banners en promotieartikelen.

Via de landelijke servicesite kunt u de benodigde documenten downloaden en bestellen. Sommige artikelen dienen besteld te worden voor een bepaalde datum, bestel dus op tijd!

Downloads

Algemene promotieartikelen

Promotieartikelen met eigen naam en logo


Heeft u speciale wensen? Neem dan contact op.

Advies en ledenvoordeel