ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Cordeo

Samenwerking met Cordeo: ‘BrandSpot in de Zorg’


Nederlandse zorginstellingen opereren in een dynamische wereld met vele cliënten, direct betrokkenen, instellingen en andere doelgroepen. Dit maakt voorlichting en communicatie absoluut noodzakelijk maar tegelijk ook complex.


Bij thuiszorg, jeugdzorg, ouderzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen en vele andere zorginstellingen is de werkdruk hoog. Ook worstelen de vaak kleine communicatieteams met de schaarse tijd om de vele doelgroepen te bedienen met informatiematerialen, zoals:

- Patiëntenfolders

- Informatiebrochures

- Posters & flyers

- Online banners

- Nieuwsbrieven

- Zorgkrant, personeelsblad of bewonerskrant

- Machtigingskaarten


Veel zorginstellingen zijn op zoek naar een oplossing die het maken van deze materialen makkelijker, sneller en goedkoper kan maken. Daarbij moet er ook rekening worden gehouden met consistentie van de huisstijl en moet de oplossing het liefst zo gebruiksvriendelijk mogelijk zijn. Om grip te krijgen op dit hele proces hebben wij BrandSpot voor de zorgsector ontwikkeld.

BrandSpot is een online oplossing voor het automatiseren van het operationele marketing- en communicatieproces. BrandSpot stelt gebruikers in staat zelf snel brochures, flyers, rapporten, certificaten en vele andere materialen te creëren die voldoen aan de huisstijl. Deze materialen zijn vervolgens eenvoudig te bestellen bij je eigen drukwerkleveranciers. Daarnaast biedt BrandSpot een centrale beheeroplossing voor al uw digitale bestanden zoals foto’s, logo’s en PDF’s in de zogenaamde Digital Asset Management module.

Speciaal voor de zorgsector heeft BrandSpot extra features:

- Het genereren van PDF’s die door een screenreader gelezen kunnen worden t.b.v. blinden en slechtzienden

- Persoonlijke folders of brochures met op maat informatie voor de patiënt


Tergooi Ziekenhuis in Hilversum en Blaricum heeft via BrandSpot al meer dan 700 patiëntenfolders kunnen creëren die nu online worden beheerd. Updates en wijzigingen zijn gemakkelijk door te voeren door de specialisten en worden via een workflow nog even gecheckt door de communicatie afdeling. Dit bevalt zo goed dat Tergooi momenteel BrandSpot ook inzet voor andere uitingen zoals menukaarten, machtigingskaarten en flyers.Aan alle leden van ZorgpleinNoord, bieden wij BrandSpot aan op speciale voorwaarden en ledenkorting, zodat zorginstellingen kunnen profiteren van de vele voordelen van Brandspot.


Neem contact op met Cordeo voor een gratis demo:

info@cordeo.com

Telfordstraat 36

8013 RM Zwolle

038 466 9420

www.cordeo.nl

Advies en ledenvoordeel