ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken

Vitaal Verder


Door een samenwerkingsverband tussen ZorgpleinNoord en Vitaal Verder, kunt u als aangesloten organisatie, tegen gereduceerd tarief, gebruik maken van de arbeidsdeskundige diensten van Vitaal Verder.

Vitaal Verder bestaat uit geregistreerde en gecertificeerde arbeidsdeskundigen, die uitgebreide kennis hebben opgedaan in o.a. de gezondheidszorg, maar ook bij UWV.

Nieuw: Verzuim helpdesk
Bij de Verzuim helpdesk kunnen leden van Zorgpleinnoord gratis terecht met alle vragen rondom verzuim, re-integratie en arbeidsdeskundigheid. U kunt uw casuïstiek en vragen voorleggen via telefoonnummer 085-4019643 U krijgt een deskundige aan de lijn van Vitaal Verder.

Mogelijkheden bij Vitaal Verder zijn:

  • arbeidsdeskundig onderzoek, hierin wordt de belastbaarheid van de medewerker vergeleken met de belasting van de eigen werkzaamheden. Een arbeidsdeskundig onderzoek wordt geadviseerd als er sprake is van complex verzuim. Een onafhankelijk advies waarmee u als werkgever de kans op een UWV sanctie aanzienlijk verkleint
  • een dossierstudie, wij beoordelen hoe de re-integratie van uw zieke medewerker verloopt. Bij de dossierstudie wordt het kader re-integratie UWV als basis gebruikt. Dit betekent dat een dossier vanuit verschillende hoeken bekeken wordt.
Zowel het arbeidsdeskundig onderzoek als de dossierstudie worden vastgelegd in een overzichtelijke rapportage, waarin duidelijke vervolgstappen opgenomen zijn.

Voor uitgebreidere informatie over deze en overige diensten (ERD-WGA, casemanagement) én referenties verwijzen wij graag naar www.vitaalverder.nl.

U kunt natuurlijk ook bellen op 06-34205104 (Willeke Nijkamp) of 06-14730979 (Stian Vogelsang) of mailen via info@vitaalverder.nl.

Advies en ledenvoordeel