Workshops en Masterclasses

 

Voor medewerkers van aangesloten organisaties die aan de slag gaan met hun loopbaan(ontwikkeling) geven we naast loopbaantrajecten ook workshops en trainingen.

Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes.

 

Tiendaagse proeverij Mentaal Vitaal
12-23 april 2021

Tijdens de tiendaagse kan iedereen proeven, ontdekken en beleven wat je kunt doen om mentaal vitaal fit te blijven.

 

Succesvol solliciteren voor introverte mensen
13 april 2021

In deze workshop leer je waar voor jou als introvert persoon je kwaliteiten liggen en hoe je jezelf overtuigend zichtbaar maakt.

De kracht van LinkedIn
26 april 2021

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden. Ontdek de mogelijkheden van LinkedIn voor het bouwen en onderhouden van een netwerk.

 

CV: klaar om te scoren!
11 mei 2021

Het belangrijkste doel van een CV is dat hij de nieuwsgierigheid wekt bij de lezer. Net als de motivatiebrief moet ook het CV goed aansluiten op de vacature. Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV.

Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief?
18 mei 2021

Het belangrijkste doel van een sollicitatiebrief is een dusdanig positieve indruk maken op de werkgever die leidt tot een uitnodiging voor een gesprek. Je motivatie voor de functie en/of organisatie is daarom cruciaal in je sollicitatiebrief, tegenwoordig vaker motivatiebrief genoemd. Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten om een pakkende en uitnodigende motivatiebrief te schrijven.

 

Werkplezier: versterk je arbeidsvreugde
20 september 2021

Werk je met plezier? Dan ben je productiever en vaak ook gelukkiger in én met het werk dat je doet. Wil jij het plezier vergroten in je werk? Kom dan naar de training!

Kom in beweging!
21 september

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar ligt jouw passie? En denk je weleens na over je loopbaan en heb je enig idee waar jij over een paar jaar staat?

 

Meer activiteiten

Werk je voor een bij ZorgpleinNoord aangesloten organisatie? Dan kun je ook deelnemen aan meer activiteiten! Bekijk de agenda met activiteiten op onze werkgeverswebsite:

Bekijk agenda