Workshops en Masterclasses

Werk aan je loopbaan met diverse workshops, trainingen, webinars en masterclasses en of bezoek onze stand (nr 80) op de Noordelijke Banenbeurs op 21 en 22 juni:

 

Kansen in de zorg en welzijn
Ontdek jouw kansen in zorg en welzijn
Elke eerste woensdag van de maand van 15.00 tot 16.30

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg en welzijn. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen?

Werkgeluk
Werkgeluk en jouw invloed hierop!
30 juni

Wat draagt bij aan werkgeluk en wat bepaalt werkgeluk? Je gaat aan de slag met de belangrijkste aspecten die jouw werkgeluk kunnen vergroten zodat jij het stuur stevig in handen kunt pakken.

Grenzen voelen en uitspreken
Krachtig in je werk door: Grenzen en wensen voelen en uitspreken
28 juni

Het voelen en aangeven van grenzen en wensen maakt je krachtiger en weerbaarder. In deze korte training ga je behoeftes leren kennen, leer je hoe je helder kunt opkomen voor wat je wilt en tegelijkertijd voor een goede verstandhouding kan zorgen. Hierdoor eindig je het gesprek vrijwel altijd met wederzijds begrip.

 

 

Meer activiteiten

Werk je voor een bij ZorgpleinNoord aangesloten organisatie? Dan kun je ook deelnemen aan meer activiteiten! Bekijk de agenda met activiteiten op onze werkgeverswebsite:

Bekijk agenda

 

Wil je advies in je loopbaan

Wil jij investeren in jouw loopbaan en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek. Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk voor je in.

Meer informatie

 

Trainingen, cursussen, (deeltijd) opleidingen

Wil jij je kennis verbreden in je vakgebied? Of ben op zoek naar scholing van (groepen) medewerkers in zorg en welzijn? Diverse noordelijke onderwijsinstellingen hebben voor jou hun opleidingsaanbod op een rijtje gezet. Ze helpen je graag verder.

Meer informatie