Workshops en Masterclasses

Werk aan je loopbaan met diverse workshops, trainingen, webinars en masterclasses:

 

Kansen in de zorg en welzijn
Ontdek jouw kansen in zorg en welzijn
Elke eerste woensdag van de maand van 15.00 tot 16.30

Geen vak zo breed als de zorg: laat je inspireren en ontdek jouw kansen en mogelijkheden in de zorg en welzijn. Waar liggen de kansen? En wat moet je weten om verder te komen?

Kom in beweging
Kom in beweging
13 september 2022

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Waar ligt jouw passie? En heb je enig idee waar jij over een paar jaar staat?

 

Werken met plezier en goed presteren
LoopbaanFIT
15 september 2022

LoopbaanFIT word je eerst en vooral door je goed in je vel en fit in je hoofd te voelen. Ben jij loopbaanFIT?

Werken met plezier en goed presteren
Werken met plezier en goed presteren!
21 september 2022

Arbeidsvreugde is een werkwoord. Het ontstaat alleen als mensen er mee aan de slag gaan. Dit kan aan de hand van de zeven bronnen van arbeidsvreugde.

 

LinkedIn profiel verbeteren
De kracht van LinkedIn!
4 oktober 2022

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden. Ontdek de mogelijkheden van LinkedIn voor het bouwen en onderhouden van een netwerk.

cv klaar om te scoren
CV: Klaar om te scoren!
25 oktober 2022

In deze workshop wordt theoretische kennis afgewisseld met praktische oefeningen, zodat je aan het einde van de workshop weet hoe je een helder en aansluitend CV kunt maken.

 

Meer activiteiten

Werk je voor een bij ZorgpleinNoord aangesloten organisatie? Dan kun je ook deelnemen aan meer activiteiten! Bekijk de agenda met activiteiten op onze werkgeverswebsite:

Bekijk agenda

 

Wil je advies in je loopbaan

Wil jij investeren in jouw loopbaan en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek. Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk voor je in.

Meer informatie

 

Trainingen, cursussen, (deeltijd) opleidingen

Wil jij je kennis verbreden in je vakgebied? Of ben op zoek naar scholing van (groepen) medewerkers in zorg en welzijn? Diverse noordelijke onderwijsinstellingen hebben voor jou hun opleidingsaanbod op een rijtje gezet. Ze helpen je graag verder.

Meer informatie