Workshops en Masterclasses

Werk aan je loopbaan met diverse workshops, trainingen, webinars en masterclasses:

 

De kracht van LinkedIn
De kracht van LinkedIn
4 oktober 2021

Netwerken is dé manier om nieuw werk te vinden. En dit gebeurt steeds meer online. Vooral LinkedIn is een veelgebruikt netwerk om je zakelijke contacten mee te onderhouden. Ontdek de mogelijkheden van LinkedIn voor het bouwen en onderhouden van een netwerk.

solliciteren voor introverte mensen
Solliciteren voor introverte mensen
5 oktober 2021

In deze workshop leer je waar voor jou als introvert persoon je kwaliteiten liggen en hoe je jezelf overtuigend zichtbaar maakt.

Workshop Bereid je goed voor op de Speeddatedag
Workshop Bereid je goed voor op de Speeddatedag
19 oktober 2021

Hoe laat je een goede indruk achter? Hoe presenteer je jezelf? Voorafgaand aan de speeddatedag op 28 oktober kan je je voorbereiden op dinsdag 19 oktober .

 

Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief
Hoe schrijf je een uitnodigende sollicitatiebrief?
26 oktober 2021

Het belangrijkste doel van een sollicitatiebrief is een dusdanig positieve indruk maken op de werkgever die leidt tot een uitnodiging voor een gesprek. Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten om een pakkende en uitnodigende motivatiebrief te schrijven.

CV, klaar om te scoren
CV, klaar om te scoren
28 oktober 2021

Een CV is maatwerk. Jouw visitekaartje passend bij de vacature! Maar hoe doe je dat? In deze online training krijg je handvatten voor het maken van zo’n CV.

 

Meer activiteiten

Werk je voor een bij ZorgpleinNoord aangesloten organisatie? Dan kun je ook deelnemen aan meer activiteiten! Bekijk de agenda met activiteiten op onze werkgeverswebsite:

Bekijk agenda

 

Wil je advies in je loopbaan

Wil jij investeren in jouw loopbaan en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek. Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk voor je in.

Meer informatie