Workshop Bereid je goed voor op de Speeddatedag

Hoe laat je een goede indruk achter? Hoe presenteer je jezelf? Voorafgaand aan de speeddates kan je je voorbereiden op dinsdag 19 oktober .

De eerste indruk telt

Breekt het zweet je ook uit als de vraag ‘stel jezelf eens kort voor’ gesteld wordt tijdens een sollicitatiegesprek? Wat moet je zeggen, waar moet je beginnen met je verhaal en nog belangrijker, hoe laat je ook nog eens meteen een verpletterende indruk achter? Zowel bij een fysieke speeddate als een online speeddate geldt dat je eerste indruk blijvend is. Bereid je dus goed voor!  Ga op dinsdag 19 oktober in gesprek met onze loopbaanspecialisten.  Laat je bijpraten over de kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn en volg de training ‘Pitch en presenteer’.

Aanmelden

Spannend blijft het natuurlijk altijd, maar een goede voorbereiding is het halve werk! Bereid je tijdens deze middag voor op de speeddatedag. Wij organiseren twee sessies

Dinsdag 19 oktober

van 10.00 tot 11.30u

Dinsdag 19 oktober

van 14.00 tot 15.30u

 

Door wie

Onze loopbaanspecialisten Annette Hopman, Jaap Wouda en Anneke Carras geven tips en tricks die je meteen in de praktijk kunt brengen tijdens de speeddatedag.

We wensen je veel succes op donderdag 28 oktober!

 

Lees meer over de speeddatedag