Tiendaagse proeverij Mentaal Vitaal - 12-23 april 2021

Hoe blijf jij overeind in deze roerige tijden?

Als je in zorg en welzijn werkt, dan heb je het ongetwijfeld aan den lijve ondervonden: de coronacrisis doet een groot beroep op jouw mentale veerkracht en energie. Dagelijks zet jij samen met je collega’s de schouders eronder. Maar hoe zorg je voor jezelf én blijf je omkijken naar je collega’s als de druk zo oploopt?

We nodigen je van harte uit voor de tiendaagse proeverij Mentaal Vitaal die online plaatsvindt van maandag 12 tot en met vrijdag 23 april 2021. De proeverij is voor iedereen die in zorg en welzijn in Noord-Nederland werkt: of je nu met cliënten werkt, verantwoordelijk bent voor HR of aan het roer staat van een team of organisatie: tijdens de tiendaagse kan iedereen proeven, ontdekken en beleven wat je kunt doen om mentaal vitaal fit te blijven.

Programma

We trappen Mentaal Vitaal af met inspirerend gastspreker én bestsellerauteur Jitske Kramer. Zij is bekend van haar boek Deep Democracy. Als corporate antropoloog kijkt ze met een antropologische blik naar de wereld en organisaties. Tijdens deze online sessie kun je rekenen op humor, verrassende invalshoeken en prikkelende informatie.

Tijdens de tiendaagse komen in verschillende online sessies onderwerpen voorbij als stress en herstel, ontspanning, gezond gedrag als vaardigheid, handige tools en interventies. Elke sessie is geschikt voor bestuurders, leidinggevenden, HR-adviseurs en/of medewerkers in zorg en welzijn in Noord-Nederland. Kijk op de website van Mentaal Vitaal om te bekijken welke sessies voor jou interessant zijn. Je meldt je daar ook eenvoudig aan voor één of meerdere sessies.

Naar de website van Mentaal Vitaal

 

 

Over Mentaal Vitaal

De Proeverij Mentaal Vitaal is een initiatief van ZorgpleinNoord in samenwerking met Colijn & Partners, De Friesland, Zilveren Kruis en Menzis. Mentaal Vitaal is onderdeel van een reeks tweejaarlijkse events in het teken van duurzame inzetbaarheid. Met deze bijzondere samenwerking dragen we bij aan behoud van medewerkers in zorg en welzijn in Noord-Nederland. Mentaal Vitaal is een online proeverij en vindt plaats van maandag 12 april tot en met vrijdag 23 april 2021. Lees meer over Mentaal Vitaal.