De ZorgZaak

Overige

Naar vacatures

Wij maken het verschil

Al meer dan 25 jaar is de ZorgZaak een begrip in de regio. De dienstverlening van de ZorgZaak bestaat uit ambulante zorgverlening (bij de mensen thuis) en zorgverlening op de eigen woon-zorglocaties waar mensen tijdelijk of permanent verblijven. Het hoofdkantoor van de ZorgZaak is gevestigd in Hoogeveen, het werkgebied bestaat uit de provincies Drenthe, Overijssel en Groningen. Het verschil maken Op één van de heipalen onder het fundament van het hoofdkantoor van de ZorgZaak is bij de bouw geschilderd: " Maak het verschil in het leven van mensen!". Deze missie is letterlijk het fundament van de ZorgZaak, waar iedere medewerker zich van bewust is en dagelijks mee bezig is. 

Drie Pijlers

Op basis van de pijlers Gezondheid, Gastvrijheid en Gemak bieden wij de zorg van de toekomst aan. 

GEZONDHEID
Iedereen voelt zich beter en is gelukkiger wanneer hij of zij zich fit en gezond voelt. Gezonde voeding zorgt voor gezondheidswinst, meer zelfvertrouwen en meer zelfstandigheid. Hetzelfde geldt voor meer bewegen. Vandaar dat aan onze cliënten een veelzijdig gezond- en fitheidsprogramma wordt aangeboden waarin voeding en beweging centraal staan.

GASTVRIJHEID
Iedereen die bij De ZorgZaak werkt draagt gastvrijheid in zijn of haar hart. Met respect voor iedere situatie waar de cliënt zich in bevindt. Met respect voor ieders normen en waarden. Er is een luisterend oor voor iedereen, we staan open voor alle vragen.

GEMAK
Nieuwe technologische ontwikkelingen maken het mogelijk het leven van onze cliënten gemakkelijker te maken. Vandaar dat we bij iedere cliënt onderzoeken of er toepassingen zijn die het leven prettiger kunnen maken en die de zelfstandigheid kunnen bevorderen.

Op basis van deze pijlers maken wij het verschil in het leven van mensen!  

Contactgegevens

Adres
De ZorgZaak
Duymaer van Twistweg 8
7909 CB Hoogeveen

Website
https://www.zorgzaak.nl

E-mailadres info@zorgzaak.nl