Elker Jeugdhulp & onderwijs

Jeugdhulpverlening

Naar vacatures

JeugdzorgPlus

Laura en Michael, twee jongeren die dit jaar bij ons in zorg kwamen. Zij agressief en suïcidaal: thuis wonen was niet langer mogelijk. En hij? Net 14, verkeerde vrienden, opgepakt wegens drugshandel. Laura en Michael wisten dankzij de begeleiding en behandeling terug te keren naar school én werk. Er zijn meer jongeren die onze gesloten jeugdzorg nodig hebben. Heb jij het in je om hen weer toekomstperspectief te bieden? Laat het ons weten, want wij hebben een belangrijke uitdaging voor jou.

Justitiële Jeugdinrichting (JJI)

Ahmed kwam in een gevecht terecht en werd veroordeeld voor zware mishandeling. Eenmaal binnen bij Elker werkte hij in eerste instantie niet mee. De intensieve behandeling viel hem zwaar. Inmiddels kan hij beter omgaan met zijn agressie en werken we aan een veilige herintreding in de maatschappij. Er zijn meer jongeren die onze gesloten en justitiële jeugdzorg nodig hebben. Heb jij het in je om hen weer toekomstperspectief te bieden? Laat het ons weten, want wij hebben een belangrijke uitdaging voor jou.

Onderwijs

Steven en Nikki kwamen dit jaar in contact met Elker. Twee zeer uiteenlopende gevallen. Hij is veroordeeld wegens drugshandel; zij is jarenlang misbruikt en krijgt intensieve begeleiding. Hun overeenkomst? Zij krijgen allebei de mogelijkheid om naar school te gaan en zichzelf te ontwikkelen in een beschermde omgeving. Er zijn meer jongeren die tijdens hun contact met Elker goed onderwijs nodig hebben. Heb jij het in je om hen weer toekomstperspectief te bieden? Laat het ons weten, want wij hebben een belangrijke uitdaging voor jou.

Elker

Contactgegevens

Adres
Elker Jeugdhulp & onderwijs
Hoogeweg 9
9746 TN Groningen

Website
https://www.elker.nl

E-mailadres info@elker.nl

Vacatures bij Elker Jeugdhulp & onderwijs