ZorgpleinNoord onderzoekt, adviseert en verbindt.

Home Over ZPN Inloggen
ZorgpleinNoord | Grootste werkgeversverband zorg & welzijn Noord-Nederland

Zoek hier in vacatures

Uitgebreid zoeken
Patyna

Contactgegevens

Adres

Harste 15
8602 JX Sneek

Website

http://www.patyna.nl

E-mailadres

penoservicedesk@patyna.nl

Socials

Patyna

Mei Elkoar! Bij Patyna geven we met elkaar onze cliënten de meest optimale zorg. Mei Elkoar betekent dat je altijd de samenwerking zoekt; met de cliënt, de familie en met je collega’s. Samen sta je sterk, samen weet je meer, samen kun je meer. Bij ons kun je op verschillende locaties aan de slag. We hebben kleinschalige locaties, specialistische afdelingen en locaties voor specifieke doelgroepen. En overal werken we vanuit dezelfde filosofie; Mei Elkoar!


 • Patyna

  Zorgorganisatie Patyna biedt zorg, welzijn en wonen aan met name ouderen in Fryslân. De zorg- en dienstverlening vindt plaats op één van onze ruim 30 locaties. Elke locatie heeft zijn eigen karakter, gevormd door de mensen, die er wonen en werken. Daarnaast komen we bij cliënten thuis en leveren we thuiszorg in onze aanleunwoningen en een aantal appartementencomplexen.

   

  Wij vinden het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk het leven blijven leiden zoals ze dat gewend zijn. Zij bepalen hoe ze willen leven; wij ondersteunen daarin en bieden de zorg, die bij de cliënt past. Ook familie, vrienden en kennissen betrekken we hierbij. Als organisatie willen we midden in de samenleving staan. We werken daarom veel samen met de wereld om ons heen, zoals het dorp of de wijk, het onderwijs en lokale ondernemers. Kortom: we doen het 'mei elkoar'.

 • Patyna bij Koplopers van Nederland

  Ons opleidingsproject 'Op Stap' is door het Zorgpact verkozen tot koploper! Als koploper ben je een inspiratiebron voor andere regionale samenwerkingen én voor elkaar.

  Overal in het land slaan zorg en welzijn, onderwijs en overheid de handen ineen om te werken aan de zorg van de toekomst. Het Zorgpact geeft deze innovatieve samenwerkingen een duwtje in de rug. De Kopgroep van Zorgpact bestaat uit verschillende koplopers in Nederland.

  Met het opleidingsproject 'Op Stap' leiden we statushouders en mensen met een uitkering op naar een betaalde baan in de zorg. Allemaal worden ze begeleid door een ervaren werkbegeleider, die hen in de praktijk het vak leert. Na een stage van drie maanden volgen ze een jaar lang een speciale mbo-opleiding. Als ze deze opleiding succesvol afronden, krijgen ze een vast contract als helpende voor minimaal 24 uur per week. Het is een project in samenwerking met ROC Friese Poort en Pastiel.

  Kijk voor meer informatie op de website van het Zorgpact.

Werkdag als Woonondersteuner


Werkdag als zorgondersteuner


Werkdag als Zorgkundige


Werkdag als Verpleegkundige



Vacatures bij Patyna

Verzorgende IG - Zorgkundige (24-32 uren per week)
Organisatie: Patyna
Plaats: Heeg
Uren: Minimaal 24 en maximaal 32 uren per week

Jij bent als zorgkundige de verbindende factor tussen de cliënt, de familie, de verpleegkundige en behandelaren.  De cliënt staat in het middelpunt en bij jou komen alle lijntjes samen. Natuurlijk is het belangrijk dat de zorg goed is geregeld, maar jij kijkt verder. Jij kijkt of de c...


Bekijk de vacature

Ergotherapeut - Parttime of fulltime dienstverband
Organisatie: Patyna
Plaats: Sneek
Uren: Minimaal 16 en maximaal 36 uren per week

De zelfredzaamheid van de cliënt is het uitgangspunt. Met de familie/naasten en de cliënt kijk je wat  nodig is en hoe dat het beste georganiseerd kan worden. Met het team en met de cliënt geef je vorm aan de zorg. Jij bent een specialist in het bedenken van praktische oplossi...


Bekijk de vacature

Advies en ledenvoordeel