Zorggroep Hof en Hiem

Verpleging, verzorging en thuiszorg

Naar vacatures

Laten we ons even aan je voorstellen:

Zorggroep Hof en Hiem is een betrokken en flexibele organisatie in de ouderenzorg in De Fryske Marren en Sneek. Wij bieden zorg en hulp in de thuissituatie, in vier woonzorgcentra en in kleinschalige woonvormen in De Fryske Marren en Sneek. Dat iedereen zich prettig, veilig en thuis voelt: dat is ons belangrijkste doel. Daarom staan we letterlijk en figuurlijk midden in de leefgemeenschap waar we volop deel van uitmaken. 

Bij Hof en Hiem nemen we echt de tijd voor onze bewoners en cliënten. Aandacht voor wonen en welzijn is net zo belangrijk als aandacht voor goede zorg. Wat kan Hof en Hiem voor jou betekenen? Bij Zorggroep Hof en Hiem zorgen we niet alleen goed voor onze bewoners en cliënten, maar ook voor onze medewerkers. Als je bij ons werkt, mag je heel wat van ons verwachten.

Werken bij Hof en Hiem is je persoonlijk inzetten voor bewoners en cliënten én de ruimte krijgen om je in alle opzichten verder te ontwikkelen met vakgerichte opleidingen en trainingen bijvoorbeeld. Maar ook aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een persoonlijk en professioneel werkklimaat én een prettig team collega’s dat alles voor de bewoners/cliënten en elkaar over heeft. Vind bij ons je nieuwe baan in de zorg. Als wijkverpleegkundige, verpleegkundige, verzorgende IG, helpende of in de voedingsdienst, huishouding of op kantoor. 

Klik 
hier voor onze vacatures. Of zoek je een stage of werk- en leerplek? Wij bieden je volop kansen! Contactgegevens

Adres
Zorggroep Hof en Hiem
De Oergong 2
8521 GA Sint Nicolaasga

Website
https://www.hofenhiem.nl/

Vacatures bij Zorggroep Hof en Hiem