Sterk in je werk, juist nu!

Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!

  • Je hebt al een tijd niets aan je loopbaan gedaan.
  • Je wilt stappen zetten, maar je weet niet hoe.

 

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.

Sterk in je werk

 

Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar het schrijven van een sollicitatiebrief en cv, een cursus, een opleiding of BBL-plekken.

Sta sterk in je werk en zorg voor jezelf! Er is meer mogelijk dan je denkt!

Zijn hier kosten aan verbonden?

Nee, dit doen we zonder kosten voor jou. Het project Sterk in je werk word je aangeboden door werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en werkgeversorganisatie ZorgpleinNoord. Dit project wordt uitgevoerd met een subsidie van het ministerie van VWS.

Meld je aan!

Grijp je kans en vul het aanvraagformulier in. Ga hiervoor naar de website www.sterkinjewerk.nl. We nemen daarna contact met je op voor een online afspraak, of bij jou in de omgeving.

Voor wie?

Onze onafhankelijke loopbaancoaches zijn er voor iedereen die in zorg en welzijn wil werken of werkt. Het werken in de zorg verandert, verander mee! Wij helpen je graag.

Ga naar Sterk in je werk

 

Trainingen, webinars, workshops en masterclasses

Bekijk het aanbod over 'kansen en mogelijkheden in zorg en welzijn'

Bekijk activiteiten