Sterk in je werk

Toe aan je volgende stap in zorg en welzijn? Laat je coachen!

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken. 

Sterk in je werk biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaanadviseur in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daarvoor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar het schrijven van een sollicitatiebrief en cv, een cursus, een opleiding of leerwerkplekken. 

Sta sterk in je werk en zorg voor jezelf! Er is meer mogelijk dan je denkt! 

Geef jezelf een loopbaancoach cadeau

Voor wie? 
Onze onafhankelijke loopbaanadviseurs zijn er voor iedereen die in zorg en welzijn wil werken of werkt. Het werken in de zorg verandert, verander mee! Wij helpen je graag. 

Zijn hier kosten aan verbonden? 
Nee, dit doen we zonder kosten voor jou. Het project Sterk in je werk wordt je aangeboden door werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en werkgeversorganisatie ZorgpleinNoord. Dit project wordt uitgevoerd met een subsidie van het ministerie van Volksgezondheid Welzijn en Sport. 

Grijp je kans en vul het aanvraagformulier in. Ga hiervoor naar de website van Sterk in je Werk. We nemen daarna contact met je op voor een online afspraak, of bij jou in de omgeving. 

Ga naar Sterk in je Werk