Veelgestelde vragen

Lees hier veelgestelde vragen en antwoorden:


Hoe meld ik me af voor de Job Alert van ZorgpleinNoord?

De job-alert is geen nieuwsbrief maar een melding/notificatie vanuit je profiel op onze website. Je kunt de job-alert op twee manieren uitschakelen/wijzigen:

  1. op je profielpagina door via het schuifje kun je je aanmelden/afmelden (zie afbeelding hieronder, groen is aan, grijs is uit). Je kunt op elk gewenst moment het schuifje weer inschakelen om de job alert weer te ontvangen.

     
  2. of zet het vinkje uit op de pagina Job alert, waar je ook de functiegroepen en branches kunt in- en/of uitschakelen.

 


Hoe kan ik online solliciteren via ZorgpleinNoord?

Je kunt online solliciteren door op de knop "ik ga reageren" te klikken. Ben je ingelogd met je profiel dan zijn diverse velden al ingevuld en kun je sneller solliciteren doordat de meeste velden al ingevuld zijn. Heb je nog geen profiel, dan kun je deze in enkele stappen aanmaken. Het is ook mogelijk om zonder profiel te solliciteren via de knop "solliciteer zonder profiel".

Ervaar je problemen bij het solliciteren? Of zie je een foutmelding? Geef dit aan ons door zodat we het probleem kunnen onderzoeken en oplossen. Stuur een e-mail met een link naar de vacature en bij voorkeur een screenshot van de foutmelding. Een screenshot maak je met de knop PRINT SCRN, vervolgens kun je dit plakken in een e-mailbericht of in een Word document. Let wel op, alles wat je op je scherm weergeeft wordt naar ons opgestuurd. Je kunt (gevoelige) gegevens afschermen door de schermafdruk eerst in een tekenprogramma (bijvoorbeeld Paint) te bewerken.

 


 

Hoe wis ik mijn profiel?

Je hoeft je profiel niet per se te wissen, het is ook mogelijk om je alleen uit te schrijven van de nieuwsbrief en job alert (zie hierboven). Wil je toch je gegevens graag wissen, log dan in op je profiel en ga via het tandwiel naar de pagina "Privacy" vervolgens klik je daar op "Verwijderen". Volg daarna de instructies die je per e-mail ontvangt. Let op, je gegevens kunnen daarna niet meer teruggehaald worden!

 


Ik heb een (inhoudelijke) vraag over een vacature. Aan wie kan ik deze stellen?

Neem contact op met de organisatie die de vacature geplaatst heeft. De contactgegevens staan vermeld op de vacaturepagina of zoek hier de organisatie op.

 


Is het mogelijk om mij een vacature, die niet meer gepubliceerd staat op onze website, toe te zenden?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Neem contact op met de organisatie die de vacature geplaatst heeft om de vacature alsnog te ontvangen.

TIP: Sla de vacature waarin je interesse hebt op, of print deze uit!

 


Ik zoek een baan, stageplaats of BBL-werkplek. Waar kan ik deze vinden?

Hiervoor verwijzen wij je naar de vacatures op onze website. Hier staan alle actuele vacatures in sector de zorg en welzijn in Noord-Nederland, maar ook stageplekken en bbl-plekken.

 


 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we helpen je graag verder.