Veelgestelde vragen

Lees hier de veelgestelde vragen en de antwoorden

Hoe meld ik me af voor de Job Alert van ZorgpleinNoord?

De job alert is geen nieuwsbrief maar een melding/notificatie vanuit je persoonlijke account op onze website. Op de job alert pagina binnen je account kun je via het schuifje de job alert uitschakelen. Je kunt op elk gewenst moment het schuifje weer inschakelen om de job alert weer te ontvangen.

Open jouw job alert

Hoe kan ik online solliciteren via ZorgpleinNoord?

Je kunt online solliciteren door op de knop "ik ga reageren" te klikken. Je wordt dan doorverwezen naar een sollicitatieformulier van de betreffende organisatie of je standaard e-mailprogramma wordt geopend om je motivatiebrief en cv op te sturen.

Hoe wis ik mijn profiel?

Je hoeft je profiel niet per se te wissen, het is ook mogelijk om je alleen uit te schrijven van de nieuwsbrief en job alert (zie hierboven). Wil je toch je gegevens graag wissen, log dan in op je account en klik op je naam bovenin de pagina, ga vervolgens naar Accountinstellingen. Op de pagina staat uitgelegd hoe je je account kunt verwijderen. Volg daarna de instructies die je per e-mail ontvangt. Let op, je gegevens kunnen daarna niet meer teruggehaald worden!  

Ik heb een (inhoudelijke) vraag over een vacature. Aan wie kan ik deze stellen?

Neem contact op met de organisatie die de vacature geplaatst heeft. De contactgegevens staan vermeld op de vacaturepagina of zoek de organisatie op op de organisatiepagina.

Organisaties

Is het mogelijk om mij een vacature, die niet meer gepubliceerd staat op de website van ZorgpleinNoord, toe te zenden?

Vacatures die verlopen zijn, zijn niet meer vindbaar/zichtbaar in het vacatureoverzicht. Je kunt de vacature nog wel enkele maanden inzien door de directe link naar de vacature te openen. Je kunt een vacature bewaren in je ZorgpleinNoord account door op het hartje te klikken bij een vacature. De bewaarde vacatures zijn ook nog enkele maanden zichtbaar.

Ik zoek een baan, stageplaats of BBL-werkplek. Waar kan ik deze vinden?

Hiervoor verwijzen wij je naar de vacatures op onze website. Hier staan alle actuele vacatures in de sector zorg en welzijn in Noord-Nederland, en ook stageplekken en bbl-plekken.

Zoek online naar vacatures in zorg en welzijn

Ik heb een andere vraag of probleem met de website

Is je vraag niet beantwoord? Of ervaar je een probleem met de website? Neem contact met ons op, we helpen je graag verder.

Neem contact op