Veelgestelde vragen

Lees hier veelgestelde vragen en antwoorden:

 


Hoe kan ik me afmelden voor de vacaturenieuwsbrief?

Onderaan de vacaturenieuwsbrief, die je elke zaterdag in je mailbox ontvangt, staat een link om je e-mailadres uit te schrijven.

 


Hoe meld ik me af voor de job alert van ZorgpleinNoord?

Log in op je profiel en ga naar de pagina "Job alert" instellen om je af te melden van de job alert.

 


Hoe kan ik online solliciteren via ZorgpleinNoord?

Je kunt online solliciteren door op de knop "ik ga reageren" te klikken. Ben je ingelogd met je profiel dan zijn diverse velden al ingevuld en kun je sneller solliciteren. Heb je nog geen profiel, dan kun je deze in enkele stappen aanmaken. Het is ook mogelijk om zonder profiel te solliciteren via de knop "solliciteer zonder profiel".

 


 

Hoe wis ik mijn profiel?

Je hoeft je profiel niet te wissen, het is ook mogelijk om je alleen uit te schrijven van de nieuwsbrief en job alert. Wil je toch je gegevens graag wissen, log dan in op je profiel en ga naar "Mijn Profiel" vervolgens klik je daar op "Verwijderen". Let op, je gegevens kunnen daarna niet meer teruggehaald worden.

 


Ik heb een (inhoudelijke) vraag over een vacature. Aan wie kan ik deze stellen?

Neem contact op met de organisatie die de vacature geplaatst heeft. De contactgegevens staan vermeld op de vacaturepagina.

 


Is het mogelijk om mij een vacature, die niet meer gepubliceerd staat op onze website, toe te zenden?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Neem contact op met de organisatie die de vacature geplaatst heeft om de vacature alsnog te ontvangen.

TIP: Sla de vacature waarin je interesse hebt op, of print deze uit!

 


Ik zoek een baan, stageplaats of BBL-werkplek. Waar kan ik deze vinden?

Hiervoor verwijzen wij je naar de vacatures op onze website. Hier staan alle actuele vacatures in sector de zorg en welzijn in Noord-Nederland, maar ook stageplekken en bbl-plekken die bij de aangesloten organisaties van ZorgpleinNoord openstaan.

 


 

Heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, we helpen je graag verder.