Loopbaan en advies

Onze loopbaanspecialisten ondersteunen mensen op het gebied van loopbaanadvies en mobiliteit. Wil jij investeren in jouw loopbaan en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek. Onze loopbaanspecialisten adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk voor je in.

 

Loopbaanadvies
Trainingen

Bekijk het aanbod van trainingen en werk aan je loopbaan!

Sterk in je werk
Sterk in je werk

Wij helpen je graag met jouw vragen over je loopbaan. Dit bieden wij jou gratis aan.

Stel je vraag!
Algemene vragen?

Werk je nu niet in zorg en welzijn, maar wil je dat wel graag? Wij helpen je graag verder!

 

Loopbaan- en re-integratie tweede spoor trajecten

Kun je door langdurige ziekte niet terugkeren in de oude functie en is een passende functie binnen de organisatie niet mogelijk? De loopbaanspecialisten werken samen met de organisatie en jou aan een zorgvuldig traject. In onderstaande flyer vind je informatie over dit traject.

Lees de flyer (pdf)

 

Tips van onze loopbaanspecialisten

Onze loopbaanspecialisten helpen je graag verder in je loopbaan, o.a. met handige tips voor je cv en sollicitatiegesprek.

Meer informatie

 

Vragen of meer informatie?

Op zoek naar een loopbaancoach in Groningen, Friesland of Drenthe? Wil je een situatie voor advies voorleggen aan onze loopbaanspecialisten? Neem dan vrijblijvend contact op met: