Loopbaan en advies

Onze loopbaanadviseurs ondersteunen mensen op het gebied van loopbaanadvies en mobiliteit. Wil jij investeren in jouw loopbaan en ontdekken wat je mogelijkheden zijn? Dan ben je bij ZorgpleinNoord op de juiste plek. Onze loopbaanadviseurs adviseren en ondersteunen je bij het maken van keuzes en bieden trainingen, loopbaanadvies, handige tips en re-integratietrajecten op maat. Bij het zoeken naar een werkervaringsplek of baan zetten we graag ons netwerk voor je in.

Trainingen

Trainingen

Bekijk het aanbod van trainingen en werk aan je loopbaan!

Meer informatie

Sterk in je Werk

Sterk in je Werk

Onze onafhankelijke loopbaanadviseurs zijn er voor iedereen die in zorg en welzijn wil werken of werkt. Het werken in de zorg verandert, verander mee! Wij helpen je graag. Dit bieden wij jou kosteloos aan.

Ga naar Sterk in je Werk

Algemene vragen?

Algemene vragen?

Werk je nu niet in zorg en welzijn, maar wil je dat wel graag? Wij helpen je graag verder!

Stel je vraag

Loopbaantraject en re-integratietraject tweede spoor

Kun je door langdurige ziekte niet terugkeren in de oude functie en is een passende functie binnen de organisatie niet mogelijk? De loopbaanadviseurs werken samen met de organisatie en jou aan een zorgvuldig traject. In onderstaande flyer vind je informatie over dit traject.   

Lees de flyer

Wil je je re-integratietraject tweede spoor bij ZorgpleinNoord inzetten? Neem dan contact op met één van onze loopbaanadviseurs.

Tips van onze loopbaanadviseurs

Onze loopbaanadviseurs helpen je graag verder in je loopbaan, o.a. met handige tips voor je cv en sollicitatiegesprek.

Lees onze tips