GGZ Drenthe

GGZ Drenthe

Neem contact op

aantal uren
Dennenweg 9, 9404LA Assen

Wie we zijn

Wij zijn GGZ Drenthe, we bieden gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg in Drenthe. Samen met ruim 2500 professionals bieden we hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. 

Samen met onze patiënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. 

Wat we doen

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen. GGZ Drenthe biedt specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen in combinatie met verslaving, transculturele psychiatrie en forensische psychiatrie.  

Werken bij GGZ Drenthe

Bij GGZ Drenthe kun je werken met diverse doelgroepen en zo jezelf gedurende jouw loopbaan steeds verder ontwikkelen. Heb jij affiniteit met complexe psychiatrische problematiek en wil je werken in een veelzijdige organisatie waar je multidisciplinair kunt werken én vakgenoten kunt ontmoeten? Kijk jij verder dan de diagnose en help je patiënten hun leven weer op te bouwen? En ga jij samen met ons voor een continue verbetering van de kwaliteit van onze zorg? 

Kom kennismaken! Kijk voor meer informatie op www.ggzdrenthe.nl/werkenbij.

Medewerkers aan het woord

Hoe is het om bij GGZ Drenthe te werken? Maarten is verpleegkundige bij de Forensisch Psychiatrische Kliniek (FPK). Dit is een afdeling voor mensen met een psychiatrische aandoening én een justitiële titel speciaal gericht op observatie en motivatie en kortdurende behandeling. “Het is een dynamische omgeving en je weet nooit van te voren hoe een dag verloopt; er moet echt wat gebeuren. Dus op een rustige manier je geld verdienen, zit er hier niet in. Maar als je ambitie hebt om hier goed in te worden, dan is dit de plek! Je kunt heel veel leren en je blijft in ontwikkeling!”
Wil je meer verhalen lezen waarin onze medewerkers vertellen over hun baan bij GGZ Drenthe? Kijk dan op www.ggzdrenthe.nl/medewerkers-vertellen.