Noorderbreedte

Noorderbreedte

Neem contact op

aantal uren
Tadingastraat 7, 8932PJ Leeuwarden

Noorderbreedte

Noorderbreedte biedt voornamelijk zorg aan ouderen in Fryslân. Soms voor even, soms langer, soms voor altijd. Mensen kunnen terecht in een van de woonzorgcentra of bij Noorderbreedte Revalidatie. Ook biedt Noorderbreedte dagbesteding en dagbehandeling. Noorderbreedte heeft vijftien locaties en een revalidatiecentrum. Bij Noorderbreedte vinden we dat er naast het bieden van de juiste zorg ook volop aandacht moet zijn voor een waardevolle dag. De kleine, dagelijkse dingen maken een groot verschil in de complexe ouderenzorg. Daarom luisteren we naar onze bewoners en hun hartenwensen en proberen we van elke dag een waardevolle dag te maken.

Bij Noorderbreedte zijn de bewoners de experts. Zij weten namelijk het beste wat er belangrijk is. Daarom luisteren we bij Noorderbreedte altijd naar het levensverhaal van onze bewoners. Wie zijn zij? Wat is er voor hen belangrijk? Welke mooie of dierbare herinneringen hebben zij? Wat doen ze graag en waar houden ze juist niet van? Hoe meer we weten, hoe beter we kunnen aansluiten bij de persoonlijke wensen. Familie, vrienden en kennissen zijn een belangrijk onderdeel van het leven van onze bewoners. Wij betrekken hen daarom zoveel mogelijk bij een plezierige en waardevolle invulling van de dag. Uiteraard doen we dat altijd in overleg met de bewoner. Ook al is het anders dan thuis en zijn er soms ook verdrietige momenten, met de zorg en aandacht van onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers is iedereen bij ons in goede handen.

Om onze visie op zorg te kunnen realiseren, kiezen we in plaats voor regels voor meer vrijheid. Voor een [andere] manier van werken die uitgaat van wat onze bewoners belangrijk vinden. En een manier van werken die jou als medewerker meer vrijheid geeft. We zijn continu aan het leren wat beter kan om zelfsturend te kunnen werken. We zijn er nog niet, denk jij hierin met ons mee? Wil jij je eigen tijd en aandacht zelf indelen? Zo maken we elke dag waardevol. Voor onze bewoners, maar ook voor jezelf. Voel jij je hierdoor aangesproken? Kies dan voor Noorderbreedte.