Thuiszorg Het Friese Land

Thuiszorg Het Friese Land

Neem contact op

aantal uren
Tesselschadestraat 29, 8913HA Leeuwarden

Over Thuiszorg Het Friese Land

Bij Thuiszorg Het Friese Land werk je met meer dan 2000 professionele, goed opgeleide en betrokken collega’s. Samen bieden we dag en nacht zorg aan ruim 10.000 cliënten in hun eigen omgeving. We geloven namelijk dat mensen het recht hebben om zo lang mogelijk hun eigen leven in te richten. We komen thuis bij onze cliënten en bieden ze daar de zorg die ze nodig hebben om zelfstandig te blijven.

Thuiszorg Het Friese Land heeft een werkgebied van tien gemeenten in Noord en Midden Friesland. In iedere gemeente hebben we een regiokantoor. Van hieruit werk je in kleinere teams van 15 tot 20 professionals.

We werken het liefst met collega’s die goed kunnen invoelen wat er bij een cliënt leeft. Vakmensen die luisteren en meelevend zijn. En daarnaast van aanpakken weten.

Bij Thuiszorg Het Friese Land krijg je als zorgprofessional alle ruimte om vanuit jouw ervaring te doen wat goed is voor je cliënten. Je houdt van zelfstandig je werk doen. Je komt graag bij mensen over de vloer. Maar begrijpt tegelijkertijd dat je te gast bent in hun persoonlijke ruimte.

Thuiszorg Het Friese Land geeft jou de kans om het verschil te maken.